Uddannelse

Branchenyt

Solstrålehistorie: Pakkeri i Frederikssund ansætter praktikanter på stribe

Lone Jacobsen og medarbejderne hos M&M Pakkeri og Logistik sætter en ære i at ansætte og tage godt imod virksomhedspraktikanter. Kommune er imponeret over virksomhedens høje ansættelsesrate.

Branchenyt

Virksomheder efterlyser kompetencer i 3D-print

Der mangler ifølge rapport kompetencer inden for additive manufacturing (AM) og 3D-print, og danske små og mellemstore virksomheder (SMV’er) risikerer at blive udkonkurreret af internationale konkurrenter, hvis ikke de får ny teknologi og 3D-print ind i forretningen.

Lager & distribution

N.C. Nielsen og Scantruck går sammen om ambitiøs uddannelsesindsats

Ambitionerne hos N.C. Nielsen A/S og Scantruck A/S er skyhøje. De ønsker nemlig at uddanne landets dygtigste entreprenørmaskinmekanikere. Fra efteråret 2019 tilbydes lærlinge derfor et fast defineret og individuelt tilrettelagt uddannelsesforløb, hvor lærlingen har mulighed for at komme i praktik hos både N.C. Nielsen i Balling og Scantruck i Skive.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny kampagne skal få flere kvinder ind i de maritime fag

Kampagnen ”Girl Power i Det Blå Danmark”, der starter i dag, skal få flere piger og kvinder til at kigge i retning af det maritime, når de skal vælge uddannelse og karriere. En anden kampagne skal bekæmpe mobning og chikane i industrien.

Branchenyt

Ny efteruddannelse i Operations og Supply Chain Management på DTU

Artikel fra Effektivitet nr. 2, 2018.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nye ambassadører skal fortælle de gode historier om transportuddannelserne

Transporterhvervets Uddannelser har udvalgt et nyt hold af unge ambassadørlærlinge. De skal være med til at fortælle de gode historier fra transportuddannelserne og transportbranchen på sociale medier.

Branchenyt

Flere kvinder studerer IT, teknik og robotter

Kvinder har været underrepræsenteret på ’STEM-uddannelserne’, men ændringer er undervejs. Særligt arbejdet med udvikling af IT-systemer, softwareudvikling og app-udvikling trækker kvinderne til.

Strategi & ledelse

SCM Agendaen #3 – HD-uddannelse i supply chain management

På Syddansk Universitet tilbyder man en af landets bredeste uddannelser i supply chain management. Professor og Ph.d. Jan Stentoft og lektor Ole Stegmann Mikkelsen fortæller i den tredje udgave af SCM Agendaen om de forskellige muligheder, universitetets HD i SCM giver de studerende og virksomhederne.

Lager & distribution

Fremtidens stjerner bliver uddannet hos FREJA

FREJA har et omfattende uddannelsesprogram, der b.la. betyder, at de hvert år i august kan byde velkommen til et nyt hold trainees.

Indhold fra partner

Branchenyt

Informationsmøde om MBA

Du inviteres hermed til informationsmøde den 29. august, hvor du får indblik i Niels Brock Executives MBA-uddannelse, som vi udbyder i samarbejde med Middlesex University, London.

Indhold fra partner

Branchenyt

Flere kvinder tager lastbilkørekort

25 procent flere kvinder tog i 2017 lastbilkørekort hos Dekra Danmark, som hvert år uddanner op mod 40.000 chauffører. Kvinder udgør en uudnyttet ressource i forhold til at reducere chaufførmangelen i Danmark, mener uddannelsescentret.

Lager & distribution

Unge fravælger en karriere i søfarten

Antallet af ansøgninger til de maritime uddannelser har i år taget et dyk nedad. Det bekymrer formand for skibsofficerernes fagforening, der opfordrer politikerne til at tage affære.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere