Uddannelse

Branchenyt

Min diplomuddannelse i projektledelse har givet mig brugbare værktøjer i hverdagen

”De teorier, vi arbejder med på Diplomuddannelsen i Projektledelse på DTU, har jeg ofte tænkt på, før jeg startede. Men jeg havde ikke værktøjerne til at arbejde med dem aktivt. Det har jeg nu!”

Indhold fra partner

Branchenyt

Min diplomuddannelse i SCM er trædestenen til min videre karriere

Læs her om, hvordan Bjørn med en efteruddannelse kunne tage skridtet fra produktspecialist til konsulent – og læs om hans oplevelse og udbytte af uddannelsen.

Indhold fra partner

Sourcing

Uddannelsesgabet mellem kvinder og mænd øges

Kvinder i alderen 30 til 35 år er i højere grad uddannet end mænd. Det er især stigningen i dimittender med lange videregående uddannelser, der trækker udviklingen.

E-handel

Nyuddannede e-handlere går som varmt brød

Efterspørgslen på arbejdskraft er så stor i de danske virksomheder, at de fisker e-handelsstuderende, allerede før de har afsluttet deres studie. Udfordringen er på sigt gift for virksomhedernes konkurrenceevne, lyder det fra Dansk Erhverv, som opfordrer til, at der oprettes flere studiepladser.

Sourcing

Fra 2022 kommer XR på skemaet på danske erhvervsuddannelser

Fremtidens medarbejder skal have kompetencerne til at bruge eller udvikle nye it-værktøjer på arbejdspladsen, efterspørger industrien. Heldigvis har flere videregående uddannelsesinstitutioner lyttet og de vil fra 2022 både undervise i og uddanne de unge til at bruge eksempelvis Extended Reality-teknologi (XR).

Produktion

3000+ CBS studerende får Power-to-X-kompetencer

Power-to-X (PtX) bliver hovedtema i undervisningen i 2021-22 på de to største fag på HA og HD på CBS.

Indhold fra partner

Branchenyt

Min diplomuddannelse i SCM klæder mig på til at gå fra detaljer til strategi

Læs her om Bettinas motivation for en diplomuddannelse på DTU - og hvordan hun har udviklet sig til en mere strategisk og projektorienteret indkøberrolle. Og læs om hendes oplevelse og udbytte af uddannelsen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Har I brug for en sikkerhedsrådgiver?

Vidste du, at der er krav om, at din virksomhed har en sikkerhedsrådgiver tilknyttet, hvis I udfylder transportdokumenter, mærker, emballerer, læsser, aflæsser, sender eller transporterer farligt gods over den såkaldte “frimængde” (over 1.000 farepoints)?

Indhold fra partner

Sourcing

Ventelisten for lærlingeforløb vokser hos Scantruck

Scantruck og N.C. Nielsen tilbyder unge, der uddanner sig til entreprenørmaskinmekaniker, et fælles lærlingeforløb på tværs af de to søstervirksomheder. Det er en populær mulighed, hvortil ventelisten bliver længere og længere.

Sourcing

Efteruddannelse er vigtigt for jobsikkerhed, mener danskerne

Rundspørge viser, at seks ud af ti danskere finder efteruddannelse vigtigt for at fastholde et job frem til pensionsalderen.

Strategi & ledelse

Rekord mange ville deltage i Girls Day in Science – både piger og arrangører

Den landsdækkende kampagne Girls Day in Science inviterer én dag om året tusindvis af piger indenfor hos virksomheder og uddannelsesinstitutioner, så de kan få et indblik i en hverdag med arbejde i et STEM-fag. For få fastholder nemlig interessen i løbet af grundskolen og søger ind på STEM-uddannelser.

Branchenyt

Universal Robots lancerer certificering til danske uddannelsesinstitutioner

Med en ny kampagne i Danmark samler den danske robotvirksomhed Universal Robots en række elementer, der gør undervisning i robotteknologi mere struktureret og tilgængelig. Pakken indeholder en ny certificering, som kan styrke elevernes jobmuligheder i det voksende antal virksomheder, der anvender den fremadstormende robotteknologi.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere