22.11.2016  |  Branchenyt

Dachser kårer bedste CBS HD-SCM projekt

Det bedste afslutningsprojekt på HD-SCM-uddannelsen på CBS blev belønnet med årets Dachser-pris.

Arrangementet ’Supply Chain Leaders Forum’ på Copenhagen Business School, CBS, udgjorde i år rammerne for uddelingen af Dachser-prisen 2016. Prisen for den bedste HD-SCM hovedopgave gik til et projekt, der med et fokus på optimering af forsyningskæder, måske kan redde liv.

Om HD-SCM-uddannelsen

HD-SCM-uddannelsen er en HD-efteruddannelse, der giver kompetencer inden for det at designe og styre effektive værdikæder.

Uddannelsen varer to år og har enten fokus på strategisk indkøb, logistik/shipping eller procesudvikling.

Kilde: Dachser. 

Vinderne blev nemlig Nana Beier og Thomas Fly Højmark, som afsluttede deres to-årige HD-SCM-uddannelse på CBS med en afhandling om tarmkræftafdelingen i Region Hovedstaden.

Under titlen ”Colorectal cancer in the Capital Region” undersøgte projektet relationerne mellem sygehusenes behandling af tarmkræft, de forberedende undersøgelser samt udviklingen af den dræbende sygdom blandt befolkningen – alt sammen med fokus på optimering af forsyningskæder i denne sektor.

Den høje grad af samfunds- og erhvervsrelevans var især det, der bragte makkerparret kåringen og præmien – en check på 10.000 kroner.

Læs også: DB Schenker kårer bedste SCM-speciale

”Det er spændende for os som logistikvirksomhed at være til stede ved et arrangement som dette. Vi er med til at støtte op om uddannelsen og give et skulderklap til et nyt hold eksperter inden for logistikbranchen. De har alle redskaberne til at udvikle logistikbranchen, og vi kan lære rigtig meget af den viden, de har med sig”, siger Finn Skovbo Pedersen, managing director for Dachser Nordic.

-CHM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere