Ledelse

Branchenyt

RELEX Solutions samler detailhandels- og supply chain eksperter den 5. maj 2022

Kom med til RELEX Live og oplev spændende oplæg fra bl.a. Logistiskdirektøren hos Nomeco, Matas’ Supply Chain Manager og Ledelsesrådgiver Christian Ørsted. Dagen byder på inspiration og gode muligheder for vidensdeling med andre eksperter i branchen.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Descartes fem undersøgelser af forsyningskæden 2022

Mange af de udfordringer, vi oplevede inden for global logistik i 2021, fortsætter i 2022. Nordisk salgschef hos Descartes, Lars Persson, har sammenfattet, hvad der venter nu, hvor det nye år tager fart.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Changing Conversations

Conversations might be the smallest biggest thing in making organisations fit for humans and fit for the future. In this podcast, we discuss how change happens and manifests in conversations, both for us as humans and for organisations. We will be joined by business leaders, management thinkers and thought leaders from academia and beyond.

Indhold fra partner

Branchenyt

Vagtskifte hos Tecsys

Efter tredive år ved roret for det selskab, Klaus Juhl stiftede sammen med Henrik Eriksen, er det blevet tid til en lille rokade i ledelsen. Klaus Juhl indtræder som bestyrelsesformand for Tecsys A/S.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Every executive, including the CFO, is now a supply chain manager

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny Country Manager for Air & Sea Logistics Denmark

Birger Tejls (49) er tiltrådt som Country Manager for Dachser Denmarks kontor for Air & Sea Logistics i Hvidovre, hvor han skal være med til at styrke Dachsers position på det danske marked for sø- og luftfragt.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Sænk dine medarbejderes sygefravær med ti minutters daglig træning

Korte træningspas for nakke, skuldre og ryg i arbejdstiden kan have stor indvirkning på langtidssygefraværet hos medarbejderne. Det viser en ny forskning fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Strategi & ledelse

Danske virksomheder er mindre innovative end norske og svenske

Mellem 2018 og 2020 introducerede 48 procent af danske virksomheder nye produkter eller -forretningsprocesser. Men i Sverige og Norge lå niveauet på henholdsvis 55 og 58 procent i samme periode.

Strategi & ledelse

Perfekte IT-projekter med erfaren projektledelse

Projektledelse er den nødvendige lim – overblikket, afbalanceringen, detaljeindsigten – som sikrer, at dit IT-projekt kommer sikkert i mål, og at du får en IT-løsning, der spiller som aftalt.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Landbrugsstyrelsen: Fra politik til konkret handling

Læs hvordan Landbrugsstyrelsen, ved hjælp af agile værktøjer, fik ændret sine arbejdsgange og rutiner, så der nu er langt kortere fra politik til handling – til glæde for landmænd og øvrige kunder

Indhold fra partner

Branchenyt

BluJays flytter til nyt globalt hovedkvarter i hjertet af MediaCity i Manchester

Investeringen i de specialdesignede lokaler hos MediaCityUK udnytter de bæredygtige muligheder i lokalområdet for både medarbejdere og kunder, der er dedikerede til innovation i forsyningskæden.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Ny undersøgelse: Hver femte kan ikke se meningen i arbejdspladsens forandringer

Mange ledere skal blive bedre til at forklare forandringer på arbejdspladserne. Mening og retning er nemlig afgørende for arbejdslysten, forklarer Rasmus Højbæk, der er erhvervspsykolog i Krifa, i en ny rapport fra Krifas Videncenter for God Arbejdslyst.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere