Ansættelse

Branchenyt

Nethandel: Amazon slår 33.000 nye stillinger op i USA

Ikke kun i Europa oplever netbutikker en større efterspørgsel end normalt. Det gør de også i USA. Mens fysiske butikker har måtte fyre medarbejdere og opsige lejemål, slår Amazon 33.000 nye stillinger op udover de ansættelser, de forventer at foretage op til jul.

Strategi & ledelse

DSV ansætter 50-100 medarbejdere til at håndtere et ’no-deal’ brexit

Går Storbritannien ud af EU uden aftale kan blive kaotisk, lyder det fra DSV-direktør Jens Bjørn Andersen. Derfor har den snart fjerdestørste logistikkoncern i verden forberedt sig på at ansætte 50-100 toldeksperter.

Lager & distribution

Amazon ansætter over 120.000 feriearbejdere i USA

Hos Amazon har man planer om at ansætte over 120.000 medarbejdere til julehjælp. Derfor kan man i den kommende tid søge job hos detailgiganten i 33 stater i USA.

Branchenyt

Københavns Kommune udvider erhvervsområder

Hos Københavns Kommune har man samlet 73 konkrete erhvervsindsatser i en omfattende handleplan for byens erhvervs- og vækstpolitik for 2017-2018. Det vækker glæder hos ejendomsmæglerne.

Branchenyt

Agidon fremlægger rekord-regnskab

It-konsulenthuset Agidon A/S har offentliggjort sit regnskab for 2011/12 med et resultat før skat på 3,5 millioner kroner.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere