06.04.2022  |  E-handel

Bring ansætter topnavn som chef for Shelfless i Danmark

Bring har ansat Lars Lindgaard i rollen som ny landechef for Shelfless, der er Brings store investering i automatiserede løsninger henvendt til e-handlere. Lars kommer med en lang og bred erfaring inden for e-handel og har senest arbejdet som logistikchef hos Boozt.

”Lars vil blive et stort aktiv, qua hans tidligere erhvervserfaring og personlighed. Vi ledte efter en med erfaring i automatiserede løsninger inden for e-handel, dette sammenholdt med høje ambitioner om vækst og lysten til at bidrage positivt til et nordisk team. Det og meget mere fandt vi hos Lars”, siger Tobias Åbonde, som er nordisk direktør for Brings satsning Shelfless.

Mange vil forbinde Lars med tiden hos Boozt, men han har inden da arbejdet som både distributionsdirektør hos Nemlig.com samt som Operations Manager ved Kim Johansen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Bring vil levere samme dag til 2 millioner danskere

”Jeg ser med glæde frem til at blive en del af Bring, en virksomhed med en sund og ansvarlig kultur med stort fokus på bæredygtighed. Shelfless er en fantastisk satsning i markedet, der giver små og mellemstore e-handlere mulighed for at købe ind i en ”full-service” løsning på den operationelle del af deres virksomhed”, siger Lars Lindgaard.

Lars tiltrådte stillingen 1. august.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere