11.12.2020  |  Strategi & ledelse

Med 24 nye ansatte skal MiR imødekomme logistikefterspørgsel

MiR vil bevare og styrke sin position som frontløber indenfor autonome robotter. Derfor investerer virksomheden i 24 nye medarbejdere. Samtidig opfører ejer Teradyne det nye Cobot Hub i Odense.

Al den turbulens, som covid-19-pandemien har skabt i verden i 2020, har kun øget interessen for både effektiv og fleksibel logistik. For at kunne efterkomme interessen investerer automationsvirksomheden MiR med hjælp fra ejeren Teradyne nu i nye medarbejdere og faciliteter, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

MiRs autonome robotters markedspotentiale vokser nemlig: De overgår transportbånd på omstillingsparathed, og de overtrumfer gaffeltrucks og stablere på parametre som pladskrav og arbejdsmiljø og sikkerhed. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Modenheden af teknologien i MiRs mobile robotter gør, at vores robotter kan løse flere og flere trivielle, opslidende eller farlige opgaver, så mennesker kan frigøre endnu mere tid til at løse mere komplekse og værdiskabende opgaver end at flytte varer fra a til b”, konstaterer Søren E. Nielsen, President i MiR og tilføjer, at der i starten af 2021 kommer ”flere spændende nyheder på produktfronten”.

Læs også: Hurtigt flyt af varer fra mobil robot til stationært transportbånd

De slår 24 stillinger op i det nye år, hvoraf 19 af de nye medarbejdere kommer til at have sin dagligdag i Odense. Ud over de nye stillinger investerer Teradyne også i faciliteterne i Odense med opførelsen af den kommende Cobot Hub på Energivej i Odense. Både MiR og Universal Robots får glæde af fælles faciliteter og synergimuligheder i et internationalt miljø. Det skal tiltrække verdens dygtigste robotudviklere, ingeniører og andre specialister. 

”Den autonome robot er nået til et modenhedsstadie, hvor de store kunder nu er klar til at sætte større flåder af MiRs teknologi helt ind i deres mest afgørende produktionsprocesser. Disse kunder forlanger en autonom robot-teknologi med den højeste driftssikkerhed og effektivitet, og MiR er klar til at imødekomme den udfordring ved at investere langsigtet og målrettet i R&D, service set up, product management, e-learning mv. MiR investerer for at sikre, at vi fortsat kan tilbyde den højeste kvalitet til vores partnernetværk og slutkunder”, siger Greg Smith, Teradyne.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere