07.12.2021  |  Branchenyt

SAP ansætter sin første nordiske bæredygtighedsdirektør

SAP udnævnte i sidste uge Tiina Antturi, som sin første nordiske direktør for bæredygtighed.

Tiina Antturi skal drive SAP’s globale bæredygtighedsstrategi på regionalt niveau i Nordeuropa gennem sin nye stilling nordisk bæredygtighedsdirektør. Det vil sige i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Letland og Litauen.

”Virksomhederne bør i dag have en klar ambition om at påvirke den bæredygtige udvikling af samfundet. Jeg er meget stolt over at have fået ansvaret for at drive og bidrage til en omfattende bæredygtighedsdagsorden på de nordiske og baltiske markeder”, siger Tiina Antturi.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hun har mange års erfaring inden for blandt andet IT-branchen og har tidligere haft lederstillinger i salg, HR, CSR og har også været administrerende direktør i 6 år for NGO’en World Vision. Som nordisk direktør for bæredygtighed rapporterer hun direkte til Helle Dochedahl, administrerende direktør for SAP Norden og Baltikum.

Læs også: SAP’s nye software skal fremme bæredygtigt design

”Det er også virksomhederne, der har de nødvendige teknologiske og finansielle ressourcer til at skabe den innovation, der gør bæredygtige forretningsmodeller til virkelighed. SAP har med sine forretningssoftwareløsninger til hundredtusindvis af virksomhedskunder samt et stort økosystem af partnere en nøglerolle at spille – både med hensyn til at skabe konkrete resultater og til selv at vise vejen”, fortsætter Tiina Antturi.

Hun bor og arbejder til hverdag i Helsinki.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere