It

Branchenyt

Hvordan du vælger den rette supply chain visibilitetsplatform til din virksomhed [gratis skabelon]

Planlægger I at vælge ny visibilitetsplatform? Med denne checkliste sikrer I, at I får stillet de rette spørgsmål, så I kan træffe den rigtige beslutning.

Indhold fra partner

Branchenyt

Case: Det er slut med at bruge tid på at placere ’aben’

På et lager møder man ofte problemer, der kræver ekstern hjælp, men når der er forskellige leverandører inde over, så kan der bruges meget lang tid på at finde den rette leverandør til at løse problemet.

Indhold fra partner

IT

Klimaaftryk på fakturaen er et voksende krav indenfor IT

It-leverandørernes kunder bliver i stigende grad mødt med krav om, at de skal kunne dokumentere og rapportere på klimaaftrykket. Krav der også smitter af på forventningerne til it-leverandørerne.

Sourcing

1,6 millioner kroner skal få flere kvinder ind i IT-branchen

Teknologipagten har netop uddelt 1,6 millioner kroner til fem projekter, der skal booste kvinde-STEM-projekter. Ét af de udvalgte projekter er IT-Branchens mentorordning for kvindelige talenter i it.

IT

Descartes platform effektiviserer Axfoodkoncernens transporter

Nu er der fuld gang i implementeringen af Descartes platform for Transportation Management (TMS) hos dagligvarekoncernen Axfood. Implementeringen af den nye platform betyder bedre optimering af alle indgående og udgående vareflow i koncernen. 

Branchenyt

Computerworld har udnævnt Microsolutions til vækstkomet

Som en del af Computerworlds “IT-komet 2021” er Microsolutions udnævnt til årets bedste ERP-hus til kontinuerlig vækst. Dette sker i skarp konkurrence med 49 andre ERP-huse.

Indhold fra partner

Sourcing

Danske virksomheder IT-outsourcer for at transformere deres kerneforretning

For danske virksomheder handler outsourcing i mindre grad om at reducere omkostninger, men i stedet mere om at fokusere på sin kerneforretning og skabe nye muligheder. Det viser PA Consulting seneste undersøgelse af kundetilfredsheden med outsourcing- og cloud-kontrakter i Norden.

IT

Capgemini henter Kamstrup-profil til massiv oprustning på dansk ingeniør-forretning

Koblingen mellem klassiske it-kompetencer og ingeniørfeltet inden for produktion, procesoptimering og R&D er et område i vækst hos Capgemini Danmark. Derfor styrkes den nye engineering-forretningsenhed på dansk grund.

IT

8 måder at implementere IoT sikkerhed på i din virksomhed

I dag er det ikke unormalt, at Beumer modtager et spørgeskema med 200-300 spørgsmål fra potentielle kunder om sikkerheden i deres produkter. Derfor har producenten af logistik-systemer implementeret IoT-standarder til fordel for ordrebogen.

SCM 4.0

Datadrevet flådestyring giver højere sikkerhed og færre skader

Dagrofa Logistik har indført I_Site flådestyring på alle trucks. Effekten er bedre kørselsadfærd, højere medarbejdersikkerhed samt færre skader på trucks, reoler og porte. Flådestyringen er også et stærkt værktøj til løbende forbedringer og arbejdet med kultur samt adfærd.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Track & Trace af Ordre med Automatisk Ankomst Avisering

Din egen Track & Trace, integreret med dit ordresystem og din hjemmeside for maksimal leveringskommunikation

Indhold fra partner

IT

Vejledning ny Intrastat til Dynamics 365 Finance og Dynamics AX

Nye EU-regler betyder at filformatet til indberetning af Intrastat skal ændres med virkning fra januar 2022. Bestil en vejledning til Dynamics 365 Finance and Operations samt Dynamics AX herunder.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere