02.08.2019  |  Strategi & ledelse

DSV ansætter 50-100 medarbejdere til at håndtere et ’no-deal’ brexit

Går Storbritannien ud af EU uden aftale kan blive kaotisk, lyder det fra DSV-direktør Jens Bjørn Andersen. Derfor har den snart fjerdestørste logistikkoncern i verden forberedt sig på at ansætte 50-100 toldeksperter.

DSV indstiller sig så småt på, at Storbritannien forlader EU uden en aftale. Derfor vil den danske logistikvirksomhed hyrer 50-100 toldeksperter, der skal hjælpe med at håndtere den situation. Det fortæller DSV's topchef, Jens Bjørn Andersen, til Børsen:

Læs også: EU-Kommissionen godkender DSV’s Panalpina-opkøb

”Vi skal levere løsninger i et no-deal scenarie, der sagtens kan blive kaotisk. Ingen kan rigtig give sikre svar på, hvad der kommer til at ske. Bliver der trafikkaos hele vejen fra London til Dover? Skal alle transporter toldkontrolleres? Derfor kommer vi til at ansætte 50-100 toldspecialister i Danmark, Storbritannien og i vores øvrige centre”.

Midlertidigt handelsstop
Derudover spår han en midlertidig kortvarig opbremsning i samhandlen, når Storbritannien forlader EU.

”Det er klart, at Storbritannien ikke er det bedste sted at være lige nu. Det er et usikkert marked, og det bølger som en sinuskurve fra positivt til det modsatte”, siger Jens Bjørn Andersen til Ritzau Finans.

Læs også: DSV opdaterer sine etiske retningslinjer

Storbritannien udgør omkring fem procent af DSV's aktiviteter globalt.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere