Vindmøller

Strategi & ledelse

Dansk vindmøllekonsulent åbner kontor i Hamborg

For at komme tættere på centrum for store infrastrukturprojekter i Europa åbner A-LEAF et landekontor for Tyskland i Hamborg.

Sourcing

Europæiske topledere vil tidoble Nordsøens havvindkapacitet

På et topmøde om havvindspotentialet i Nordsøen, der afholdes på Europas største vindhavn, Esbjerg Havn, erklærer europæiske topledere, at man vil tidoble havvindkapaciteten i Nordsøen til minimum 150 gigawatt inden 2050.

Lager & distribution

Dachser skifter til 100 procent grøn elektricitet

Logistikudbyderen DACHSER får leveret al sin elektricitet i hele verden fra vedvarende energikilder. Samtidig vil virksomheden firdoble den mængde af grøn elektricitet, den selv genererer ved hjælp af solcelleanlæg.

Branchenyt

Tøjkoncern vil producere grøn strøm til logistikcenter

Bestseller-koncernen har planer om at opføre en mindre vindmøllepark ved sit logistikcenter i Sønderjylland. Det skyldes, at Bestseller ønsker at gøre centeret mere CO2-venligt.

Produktion

Siemens Wind Power ansætter 450 nye folk

Den danske ekspertise inden for vindmøller betyder, at Siemens Wind Power vil udbygge sin fabrik i Aalborg.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nordeuropas største telthal ligger i Nyborg

Firmaet OB Wiik har specialfremstillet en kæmpe telthal i Nyborg, hvor vindmølletårne bliver opbevaret før den videre transport ud i verden.

Indhold fra partner

Innovation

Algoritmer skal beskytte vindmøller og vand-netværk mod hackerangreb

Sammen med Ørsted og Grundfos sætter Aalborg Universitet og Alexandra Instituttet sig for at at udvikle og teste nye og sikre algoritmer, der kan være med til at forbedre beskyttelsen af vand-netværk, vindmøller og andre kritiske energisystemer mod hackerangreb.

Produktion

Nu skal der bygges vindmølletårne på Esbjerg Havn

På Esbjerg Havn vil Valmont SM bygge vindmølletårn. Det er stålkonstruktionsproducenten nu et skridt tættere med sin nye aftale med Esbjerg Havn, som betyder, at en fabrik nu kan blive bygget.

Produktion

Grøn infrastrukturfond på vej med milliardinvestering i Esbjerg Havn

Infrastrukturfonden Infranode gør sammen med Esbjerg Havn klar til at investere op mod en milliard kroner i udvikling af faciliteter til vindmølleindustrien på havnen. Projektet kan skabe tusindvis af nye grønne arbejdspladser.

Lager & distribution

Kæmpekran løfter 169 vindmølleelementer

En ny kran skal løfte op til 500 tons tunge vindmølleelementer ud over Aalborg Havns kajkant i forbindelse med udskibningen af vindmøller til to store offshore-projekter i Nordsøen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nyt dansk projekt skal nedbringe prisen på vindenergi

Et nyt tværfagligt projekt på SDU skal finde løsninger, der kan reducere Cost of Energy for vindenergi. Målet er at opretholde og forbedre Danmarks status som en af verdens førende nationer inden for teknologi og produktion til vindenergisektoren.

Strategi & ledelse

KK Electronics vil vokse via opkøb

Underleverandør af elektronik til vindmølleindustrien, KK Electronics, har fremsat en strategi om vækst ved hjælp af opkøb i lyset af de trange tider inden for vindkraftindustrien.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere