13.06.2022  |  Strategi & ledelse

Dansk vindmøllekonsulent åbner kontor i Hamborg

For at komme tættere på centrum for store infrastrukturprojekter i Europa åbner A-LEAF et landekontor for Tyskland i Hamborg.

Det danske konsulenthus A-LEAF Specialized Consulting åbnede den 1. juni landekontor i Hamborg. A-LEAF er specialiseret i rådgivning inden for vindmøllebranchen og infrastrukturprojekter.

Ifølge CEO Anders Grimstrup-Larsen er Hamborg arnepunktet for en stor del af de helt store projekter inden for vind, som i de kommende år vil blive udbudt i Europa:

”Tendensen er, at Tyskland er blevet centrum for mange af de internationale store projekter. Det er her aftalerne bliver indgået og udbudt. Derfor vil vi gerne sidde med helt tæt på, hvor beslutningerne bliver truffet, og med en country manager, som har et stærkt lokalt netværk i branchen”, påpeger Anders Grimstrup-Larsen.  

Det nye landekontor skal ledes af Sascha Weisner der har en 20 år lang baggrund i globale selskaber indenfor offshore wind. 

Læs også: Nu skal der bygges vindmølletårne på Esbjerg Havn

Åbningen af kontoret i Tyskland er en del af den vækststrategi, som A-LEAF har lagt, der blandt andet har betydet, at virksomheden siden november 2020 har ansat 50 nye medarbejdere. Årsagen er en kraftig ordre tilvækst og fokus på at komme tidligere ind i projekterne som giver en værdiskabelse til kunderne.  

”Vi har specialiseret os i rådgivning af vindmøllebranchen, datacentre samt infrastrukturprojekter. Hidtil har vores fokus været på kvalitetssikring af stålkonstruktioner, men i efteråret udvidede vi forretningen så vi kan træde tidligere ind i processerne i de helt store projekter. Den transformation har åbnet for langt flere og større opgaver”, forklarer Anders Grimstrup-Larsen.  

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere