Infrastruktur

Strategi & ledelse

Dansk vindmøllekonsulent åbner kontor i Hamborg

For at komme tættere på centrum for store infrastrukturprojekter i Europa åbner A-LEAF et landekontor for Tyskland i Hamborg.

E-handel

Nu gennemfører RS Components en gennemgribende digital transformation

Allerede i løbet af 2020 og corona-hjemsendelserne har danske RS Componenets opgraderet deres kundeservicecentre og den digitale infrastruktur. Nu hjælper Orange Business Services virksomheden endnu engang blot med et meget større projekt: nu står hele virksomheden for tur.

Innovation

Infrastrukturalliance: Krav om CO2-reduktion er nøglen til mere innovation

Frem mod forhandlingerne om en national infrastrukturplan, forsøger en ny alliance for bæredygtig infrastruktur at råbe Folketingets partier op. Forhandlingerne forventes at gå i gang inden længe, og alliancen opfodrer til, at der bliver stillet krav til CO2-reduktioner i anlægs-og infrastrukturprojekter. De mener nemlig, at det er nøglen til at sætte gang i udvikling og innovation i branchen.

Branchenyt

Hvordan undgår du kritisk nedetid?

Tid er penge som man siger, og der er utrolig meget sandhed i dette, når man står ansigt til ansigt med truslen om IT nedetid!

Indhold fra partner

IT

Indspark: 7 kompetencer man skal kigge efter hos en cloud infrastruktur leverandør

Branchenyt

Indspark: 4 fordele ved automatisk overvågning af infrastruktur og applikationer

Planlægning

DI: Produktion af vindenergi skal tidobles, hvis vi skal udnytte Power-to-X

Det vil kræve en energiproduktion, der er mindst ti gange større, end den vi i dag får fra havvindmøllerne, hvis klimavenlige brændstoffer fra Power-to-X skal understøtte lastbiler, skibe og fly. Derfor skal planlægningen op i tempo, lyder anbefalingen fra et Advisory Board, som DI Energi har nedsat.

Planlægning

DI: Disse veje og jernbaner skal bygges først

Manchet: Når den nye infrastrukturplan skal vedtages, er det ikke helt ligegyldigt, hvilke projekter sættes i gang først. Derfor vil DI med deres liste inspirere politikerne til at se det større billede og prioritere de mest presserende og centrale projekter, når planen skal lægges.

Branchenyt

Er dit IT-system sårbart?

Vi lever i en verden, hvor en robust og sikker infrastruktur er afgørende for din virksomhed og hvor det at opnå et sundt IT-system stadig bliver mere udfordrende.

Indhold fra partner

Innovation

Automatiske droner skal holde øje med kritisk infrastruktur

Syddansk Universitet (SDU) er blevet sat i spidsen for et EU-projekt, der skal udvikle et automatisk dronesystem, som kan overvåge broer og jernbaner og melde om behov for reparationer på infrastrukturen. Systemet vil spare inspektionsudgifter for over 100 mia. kr.

Produktion

Grøn infrastrukturfond på vej med milliardinvestering i Esbjerg Havn

Infrastrukturfonden Infranode gør sammen med Esbjerg Havn klar til at investere op mod en milliard kroner i udvikling af faciliteter til vindmølleindustrien på havnen. Projektet kan skabe tusindvis af nye grønne arbejdspladser.

Branchenyt

Indspark: Har fødevarebranchen kompetencer, der kan – og tør – digitalisere?

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere