Outsourcing

Lager & distribution

3PL’er bliver kundernes forlængede arm

Den seneste udgave af Gartners Magic Quadrants for tredjepartslogistik-virksomheder slår fast, at kunder først og fremmest går efter evne til at udvikle relationer.

Lager & distribution

Seeland International outsourcer logistik med succes

Seeland International samarbejder med Logistikkompagniet for at optimere håndteringen af virksomhedens mange containerforsendelser.

Strategi & ledelse

Transportvirksomheder øger outsourcingen

Trods mere fragt bliver transporten fordelt hos færre og færre virksomheder. Flere virksomheder vælger nemlig at outsource til specialiserede virksomheder.

Strategi & ledelse

Nordjyske virksomheder dropper outsourcing

Nordjyske virksomheder vender tilbage til lokalområdet efter forsøg med outsourcing. Initiativet støttes af Rebild Kommune.

IT

Danske virksomheder mangler strategi for it-outsourcing

Mange danske virksomheder outsourcer it-opgaver til lande som Indien, Polen og Ukraine. Men der mangler strategiske overvejelser bag, viser undersøgelse.

Branchenyt

Chefredaktør siger op i protest mod outsourcing

Egmontkoncernen har valgt at outsource dele af sin layout til Vietnam, hvilket koster 13 danske medarbejdere jobbet. Det har fået en chefredaktør til at sige op i protest.

Branchenyt

Undersøgelse: TCS scorer højest i kundetilfredshed

For fjerde år i træk er Tata Consultancy Services (TCS) den it-serviceudbyder, der opnår den højeste score, når det kommer til kundetilfredshed.

Produktion

Outsourcing skal bremses med billige robotter

Billige og let-betjenelige robotter skal hjælpe små virksomheder med at automatisere produktionen og dermed undgå outsourcing.

Indhold fra partner

Innovation

Adidas åbner fuldautomatiseret fabrik

Sportstøjsgiganten Adidas flytter fra næste år en stor del af skoproduktionen fra Asien til en ny fuldautomatiseret fabrik nær hovedsædet i Anspach i Bayern, hvor produktionen hurtigt kan reguleres med få medarbejdere.

Strategi & ledelse

Dansk søfart vil stadig bruge indisk ophugning

Selvom den norske rederibranche nægter at benytte en række landes ophugningsværfter, vil den danske branche ikke gøre det samme. For det er mere kompliceret end som så, siger branchen.

Produktion

Produktion fra tidligere B&O-afdeling outsources ikke

Trods rygter og frygt for outsourcing af produktionen fra B&O’s tidligere fabrik, skal medarbejderne ikke bekymre sig. Harmans produktion bliver i Struer, fastlår Harmans kommunikationsdirektør.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

TDC: Ikke mere outsourcing

Den nye direktør i TDC, Pernille Erenbjerg, har annonceret et stop for forgængeren Carsten Dillings fokus på outsourcing. I stedet skal flere opgaver løses internt.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere