09.10.2015  |  Strategi & ledelse

Nordjyske virksomheder dropper outsourcing

Nordjyske virksomheder vender tilbage til lokalområdet efter forsøg med outsourcing. Initiativet støttes af Rebild Kommune.

Nordjyske virksomheder har fået nok af outsourcing og hiver nu produktionen tilbage til lokalområdet. Det skriver Finans.dk.

Det er Rebild Business, som arbejder med virksomhederne, der noterer sig at flere virksomheder, tager arbejdspladserne tilbage fra udlandet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Dansk søfart vil stadig bruge indisk ophugning

”Vi kan se, at efter en lang årrække med fokus på outsourcing i erhvervslivet, er der flere som nu tager produktion hjem igen og satser endnu mere på produktion," siger erhvervs- og turistchef i Rebild kommune, Jane Bejlegaard Lindberg,  til Finans.dk og uddyber:

”Derfor er det afgørende for os at få øget fart i samarbejde mellem virksomhederne. Et netværk giver dem viden og indblik i hinandens forretning samt skaber synergi på tværs af brancher og virksomheder.”

Læs også: Danske virksomheder mangler strategi for it-outsourcing

Derfor har kommunen skabt et plenum for at få virksomheder til at kommunikere på kryds og tværs og hjælpe hinanden med gode og dårlige erfaringer.

”Konkurrencen er hård blandt produktionsvirksomheder, og især de som arbejder med eksport. Derfor er det afgørende for de lokale virksomheder at kunne sparre med hinanden - og måske endda i fællesskab skabe bæredygtige løsninger”, siger Jane Bejlegaard Lindberg.

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere