Min aktuelle udfordring

Branchenyt

"Vi skal skabe værdi for både klimaet og vores kunder"

Som klimaprisvinder arbejder Komproment både med at gøre sine egne transportaktiviteter grønnere og med at finde leverandører, der vil samme vej, og samtidig være transparente om deres produkter. Begge dele giver udfordringer.

Branchenyt

"Vi har taget et digitalt kvantespring"

Efter 1½ års research og en grundig implementeringsfase gik 3D Logistik i efteråret live med sit nye it-system. Netop det grundige forarbejde er nøglen til, at udfordringen er blevet håndteret succesfuldt, fortæller direktør Steen Møller.

Lager & distribution

"Jeg er ikke hyret som brandslukker, tingene fungerer jo"

Reitan Distributions nye logistikdirektør, Ole Thomsen, kommer til en forretning, der fungerer. Derfor handler det for ham om at finde ud af, hvordan han med sit team bedst kan understøtte den fortsatte vækst. Nytænkningen skal nok komme senere.

Branchenyt

Sikkerhed før hastighed

Når Novo Nordisk skal distribuere livsnødvendig medicin ud til sine kunder, så er leveringssikkerheden i højsædet, selvom det også skal gå stærkt. Og der er ikke plads til kompromisser på kvaliteten, fortæller koncernens nordiske distributionschef, Kirsten Yirtici.

Strategi & ledelse

”Lean og digitalisering skal gøre os endnu skarpere”

Som nystartet COO for virksomheden Danbor, der leverer løsninger til energibranchen, har Jesper Høj-Hansen mange opgaver foran sig. Omkostningerne skal ned, omsætningen op, og der skal moderniseres og optimeres på flere fronter.

Strategi & ledelse

Voldsom ekspansion krævede ny strategi for logistikken

MIN AKTUELLE UDFORDRING: Michael Hellegård, logistikchef i Supergros, har det seneste år haft ansvaret for, at logistikken kom tilbage på sporet i Catering Engros.

Indhold fra partner

Branchenyt

Grønne ambitioner kræver politisk opbakning

Arla vil gerne sænke sit CO2-udslip i de kommende år. Det er en udfordring, der blandt andet skal løses ved at få Christiansborg med på vognen, ligesom teknologien skal videreudvikles.

Strategi & ledelse

Fra nødvendigt onde til god forretning

For Nordzuckergruppen er selskabets årlige flow med hundredtusindvis af paller gået fra at være en belastning til at være et aktiv for forretningen. Tidligere var det en bred vifte af løsninger, der gav mange udfordringer. I dag er det et strømlinet koncept, der sparer virksomheden millioner af kroner.

Lager & distribution

”Målsætningerne rykker sig hele tiden, så vi følger med”

Hos DB Schenker vil man have kvalitet helt ned i detaljerne, og de forskellige kontorer i Europa bliver målt op mod hinanden. Men den interne konkurrence er kun sund, mener Head of Land Transport Processes i Danmark, Lene Hollenner.

Strategi & ledelse

“De store skal blive skarpere på, hvor de tjener deres penge”

En undersøgelse af den danske transportbranche viste for nylig en tendens til, at de små vognmænd klarer sig bedre end de store, når det kommer til indtjening. En af analysens bagmænd, Deloitte-partner Lars Andersen, peger på købmandsskabet som de stores udfordring.

Branchenyt

”Vi skal bryde nogle barrierer ned”

De logistiske udfordringer, Toyota Material Handling beskæftiger sig med i Danmark drejer sig ikke så meget om virksomhedens egne, som om andres. Blandt andet vil man gerne sælge nogle AGV’er, og det er ikke altid lige nemt, fortæller adm. direktør, Troels Christensen.

Innovation

Optimering skal barbere 20 millioner af Vikings serviceaktiviteter

Lasse Melgaard Sall, Global Network Manager hos Viking, leder et ambitiøst cost saving-program, der skal reducere omkostningerne betydeligt. Programmet indebærer forandringer direkte fra hovedkvarteret, men også besøg på Vikings servicestationer i alle verdensdele.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere