Flyfragt

Lager & distribution

SAS Cargo har fragtet millioner af værnemidler under coronakrisen

På blot halvanden måneds tid har SAS Cargo formået at flyve over 50 fragtfly med 7.000 kubikmeter gods og over 40 millioner mundbind til det skandinaviske sundhedsvæsen.

Branchenyt

Flere passagerfly fyldes med medicinsk gods

Som andre flyselskaber i branchen meddeler KLM, at de tester et koncept, der skal udnytte den stillestående flåde ved at bruge passagerfly til fragt af gods.

Branchenyt

Flyselskaber indgår transatlantisk fragtfusion

Air France-KLM Cargo, Delta Airlines Cargo og Virgin Atlantic Cargo vil nu samarbejde om at levere forbedrerede luftfragttjenester over Atlanterhavet. Beslutningen møder imidlertid kritik fra flere parter.

Lager & distribution

SAS Cargo er hovedsponsor til FlyPharma-konferencen

Med hovedkvarter i et af Europas største farmaceutiske industriområder er SAS Cargo godt placeret som hovedsponsor til FlyPharma Conference Europe, der til oktober løber af stablen i København.

Lager & distribution

FedEx og Boeing i samarbejde om ecoDemonstrator

Femte generation af Boeings lyd- og brændstofreducerende teknologiprogram, ecoDemonstrator, skal testes på FedEx Express-fragtfly til foråret.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere