03.12.2020  |  Lager & distribution

DHL får bygget ny pakketerminal i Kastrup Lufthavn

Det er Logistic Contractor, der er har fået til opgave at bygge den nye pakketerminal til DHL Copenhagen Hub A/S i Kastrup Lufthavn, København. Anlægget bliver 20.000 kvadratmeter stort og skal være klar sommeren 2022.

Logistic Contractor, der skal bygge DHL’s nye pakketerminal i Kastrup, går i gang med jordarbejdet med det samme. Anlægget, som er på 20.000  kvadratmeter, samt et tilhørende parkeringsdæk på 7.500 kvadratmeter, opføres inde på lufthavnsområdet til håndtering af indkommende og afgående luftfragt.  

Læs også: Nyt logistikcenter gør Bring større og grønnere

”Det her er et stort og interessant projekt, som vi ser frem til at bygge og som etablerer os yderligere på det danske marked. Foruden en stor terminal samt på- og aflæsningshal kommer anlægget, når det er færdigbygget, desuden til at indeholde tre større kontorafsnit og et værksted. DHL skal installere et avanceret sorteringsanlæg til pakker i terminalen, der stiller store krav til de tekniske installationer. Med projektet kommer også alle de restriktioner, der følger med fordi vi bygger airside, men dem er vi godt sat ind i, da vi tidligere har bygget for DHL i Stavangers lufthavn”, siger Sandu Nylmon, administrerende direktør for Logistic Contractors norske, danske og finske datterselskaber. 

Hele terminalen forventes at stå klar til at tage i drift til sommeren 2022.  

 - KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere