25.11.2020  |  Lager & distribution

Nyt logistikcenter gør Bring større og grønnere

Bring blev klar til Black Friday, da virksomheden for to uger siden slog dørene op for et nyt logistiskcenter i Taulov. Kapaciteten er udvidet, og det er de grønne tiltag også. Blandt andet opvarmes centeret af et luft-vand-varmeanlæg.

Bring skal være klare til at distribuere alle de pakker, som fremtidens e-handel bringer med sig. Derfor har de for anden gang i år åbnet en ny terminal. Denne gang i Taulov, og derfor lukker terminalen i Kolding.

E-handlens popularitet har Bring allerede mærket i år, hvor der har været en 30 procent stigning i pakker. Henover Black Friday og julen forventer virksomheden en endnu større vækst.

Læs også: Den sidste overraskelse i Kinderægget: Nu får Bring solceller på logistikcenteret i Greve

”Vi vil over de næste par år øge antallet af medarbejdere yderligere, i takt med at antallet af pakker vokser. Selvom vi har godt med plads nu, er selve terminalen allerede forberedt på at kunne udvides i takt med at e-handlen vokser”, siger Per Buus, salgsdirektør for Bring i Danmark. 

Ikke kun større – også grønnere

Ligesom logistikcenteret i Greve er bæredygtighed også her tænkt ind i bygningen, der blandt andet opvarmes af et luft-vand-varmeanlæg. 

Derudover kan sorteringsanlægget sortere på geokoordinater, der optimerer chaufførernes ruter, og dermed mindsker antallet af kørte kilometer, ligesom det giver mulighed for at tilbyde modtagerne endnu flere valgmuligheder under pakkens rejse, som f.eks. ændring af leveringssted.

”Vi har de sidste par uger arbejdet hårdt for at færdiggøre de sidste tests af det nye sorteringsanlæg, og vi står derfor langt stærkere til Black Friday med endnu større kapacitet”, siger Per Buus.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere