31.07.2019  |  Lager & distribution

SAS Cargo er hovedsponsor til FlyPharma-konferencen

Med hovedkvarter i et af Europas største farmaceutiske industriområder er SAS Cargo godt placeret som hovedsponsor til FlyPharma Conference Europe, der til oktober løber af stablen i København.

Skandinavien Airlines (SAS) datterselskab SAS Cargo, der står for flyselskabets lastkapacitet, er hovedsponsor til FlyPharma-konferencen, når den afholdes i København til oktober. Det skriver aircargoweek.com.

Læs også: Amazon siger farvel til FedEx og leaser 15 fragtfly

Det skyldes blandt andet selskabets gode placering, hvor Medicon Valley området, der strækker sig fra Sjælland til Skåne-regionen, samt øresundregionen huser mere end 200 farmaceutiske virksomheder og 170 MedTech-virksomheder.

Værtssponsortitlen for FlyPharma giver luftfartsselskabet en mulighed for at få yderligere indsigt i, hvordan kundernes behov bedst kan imødekommes, samtidig med at fremtiden inden for pharma-transport kan diskuteres med relevante aktører.

”Vi ser et stærkt behov for at forenkle værdikæden og samarbejde på tværs af hele kæden for at give farma-virksomhederne den gennemsigtighed og pålidelighed, de har brug for”, lyder det fra SAS Cargo.

Læs også: Svag på 2019 for luftfragten

FlyPharma Conference Europe 2019 afholdes den 22.-23. oktober på Radisson Blu Scandinavia Hotel i København og vil bygge videre på succesen med sidste års begivenhed, der blev afholdt i Bruxelles i Belgien.

- SDN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere