DHL

Lager & distribution

DHL forudser fortsat handelsvækst

Den globale handel fortsætter med at vokse, ifølge de tre sidste måneders målinger fra DHL’s globale handelsbarometer.

Branchenyt

DHL optimerer på stykgods og indgår scm-aftale med Jysk

Den store transportaktør DHL Freight har udvidet sin stykgodsservice Eurapid med bl.a. afhentning samme dag og levering før kl. 12. Derudover har selskabet indgået en femårig aftale om håndteringen af det indgående vareflow for Jysk.

Lager & distribution

Nyt DHL-kompetencecenter skal booste tysk-asiatiske aktiviteter

Jernbanefragten mellem Tyskland og Asien er fortsat i vækst. Med nyt kompetencecenter i Stuttgart vil DHL sikre en endnu mere effektiv og kundevenlig transport.

Lager & distribution

DHL reetablerer sig i Storbritannien

Med købet af UK Mail får DHL en stærk tilstedeværelse på det britiske post- og pakkemarked. Senere skal der bygges internationale services på.

Lager & distribution

Plukkevognen følger selv med rundt på lageret

To automatiske pakkevogne har gennem et par måneder fulgt med rundt på et af DHL’s lagre i Tyskland, når medarbejderne har plukket ordre, for dermed at tage størstedelen af slæbet.

Strategi & ledelse

26 tendenser vil påvirke logistikbranchen fremover

I sin nye tendensrapport peger DHL på 26 hovedtendenser, som logistikbranchen og kunderne skal være opmærksomme på de kommende år.

Branchenyt

Tesla sætter pris på sin Semi

Prislappen på en Tesla Semi lander et sted mellem 150.000 og 200.000 dollars afhængig af model, hvilket gør den ’overraskende konkurrencedygtig’ med de konventionelle lastbiler, siger analytikere. DHL har bestilt 10 styk.

Branchenyt

Luftfragtaktører truet af disruption fra e-handel

Ifølge et nyt studie kan de etablerede aktører inden for international luftfragt se frem mod massive disruptions de næste fem år. Truslen kommer fra e-commerce og techgiganter som Amazon.

Lager & distribution

Amazon samarbejder med DHL i amerikansk hub

Allerede i maj starter Amazon med at sende fly til sin endnu ikke byggede hub i Cincinnati. Det er muligt gennem et samarbejde med DHL America, der lader netgiganten bruge sine faciliteter til bl.a. aflæsning og sortering.

IT

DHL tester briller til vareplukning

I forbindelse med udviklingen og optimeringen af briller til vareplukning tester DHL nu den smarte opfindelse i lande som Storbritannien og USA. Tidligere tests med syns-plukningen viser færre fejl og øget produktivitet på lagrene.

Branchenyt

Robotter, returvarer, kølige kinesere og den menneskelige faktor

Nordic Delivery Conference 2016 blev afholdt i slutningen af sidste uge og bød på et væld af forskellige perspektiver fra flere hjørner af branchen. SCM.dk var med og har samlet lidt highlights.

Lager & distribution

Bring styrker netværket

Leveringsvirksomheden Bring styrker sit nordiske og internationale tilbud inden for distribution og levering af pakker via et samarbejde med DHL og Posti.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere