10.03.2016  |  Lager & distribution

Bring styrker netværket

Leveringsvirksomheden Bring styrker sit nordiske og internationale tilbud inden for distribution og levering af pakker via et samarbejde med DHL og Posti.

De mange onlineshoppere i Norden kan se frem til endnu bedre leveringsservice fremover. Virksomheden Bring, der håndterer pakker, bud, post og gods i specielt de nordiske lande, har nemlig indgået et samarbejd med logistikselskaberne DHL Parcel Europe, DHL Freight Sweden og finske Posti for at imødekomme tendensen med øget international nethandel og kundernes behov for at få adgang til et europæisk netværk til distribution af pakker herfra.

Læs også: Skype-milliardær bruger robotter til udbringning

Det nye samarbejde vil betyde kortere forsendelsestid for pakker til og fra 16 europæiske lande, og netbutikkerne vil få adgang til distributionstjenester på tværs af landene. Fra Brings side forventer man sig derfor meget af det nye setup.

”Brings kunder får et effektivt og sømløst netværk til at sende pakker til og fra Europa, hvilket er vigtigt i en tid med stadig mere nethandel. Vi har styrket vores tilbud og er blevet en af de største logistikaktører i Norden. Undersøgelser viser, at 75 procent af de europæiske netbutikker ikke til fulde udnytter mulighederne for handel på tværs af grænser. Netværket forbedrer mulighederne for international handel, og vi ser et stort potentiale i dette samarbejde”, siger koncernchef Dag Mejdell fra Posten Norge, som ejer Bring, i en pressemeddelelse.

Samarbejdsaftalen vil både øge volumen i Brings danske netværk, lige som den vil komme til at omfatte blandt andet en ny sporingsløsning for svenske forbrugere. Samarbejdet med finske Posti giver netbutikkerne større adgang til tjenester i Finland og Baltikum, hvor Posti har ekspanderet kraftigt de seneste år.

Læs også: Netbutikker vil fordoble antal af pakker

I alt får Brings erhvervskunder adgang til et europæisk netværk, som omfatter 42.000 servicepunkter i Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Tyskland, Østrig, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Holland, Belgien, Luxembourg og Frankrig. Samarbejdet med DHL og Posti indebærer også, at de får nemmere adgang til Brings netværk i Norge og Danmark.

-AK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere