16.02.2017  |  Lager & distribution

DB Schenker investerer millionbeløb i digitalisering

DB Schenker styrker den digitale fremtid med millioninvestering i online platform.

Transport- og logistikgiganten DB Schenker investerer 180 millioner i samarbejdet med den USA-baserede online platform for spedition og transport, uShip.

Læs også: DB Schenker åbner CO2-neutralt logistikcenter

Investeringen skal styrke virksomhedens digitaliseringsstrategi, der i høj grad er fremtidssynet, fortæller Henrik Dam Larsen, administrerende direktør for DB Schenker Danmark:

"Det er vores målsætning også at udvikle og udnytte muligheder, der ligger uden for vores traditionelle forretningsmodel. Dette er vores største andel i et digitalt selskab til dato, og investeringen viser, hvor seriøst vi arbejder med innovation i DB Schenker. Vi investerer i udformningen af fremtidens digitale logistik”, siger Henrik Dam Larsen.

Samarbejdet mellem DB Schenker og uShip har varet siden maj sidste år, men bliver nu gevaldigt opgraderet. Med millionindskuddet sikrer DB Schenker sig blandt andet en plads i uShips direktion.

Læs også: DB Schenker vil finde fremtidens digitale logistikløsninger

DB Schenker vil bruge platformen sammen med virksomhedens eget Drive4Schenker.

-CHM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere