UPS

Branchenyt

UPS storinvesterer i vedvarende naturgas

Frem til og med 2024 vil den amerikanske transportgigant UPS købe hvad der svarer til over 40 mio. liter vedvarende naturgas om året. Det vil spare miljøet for store mængder drivhusgasser.

Lager & distribution

UPS tager elektriske Daimler-lastbiler i brug

Som den første kommercielle amerikanske kunde, vil UPS tage tre elektriske lastbiler fra Daimler Trucks’ Fuso-brand i brug i løbet af efteråret.

Lager & distribution

UPS starter lørdagslevering i udvalgte storbyer

Grundet en stigende efterspørgsel fra forbrugere, der handler online, starter UPS i denne måned et nyt program, hvor de vil levere pakker om lørdagen i 15 storbyer. Til efteråret udvider man til 4.700 byer.

Branchenyt

UPS smider 125 mio. i solenergi

Den amerikanske transportgigant vil næsten femdoble sin solkraftkapacitet med en investering på 18 mio. dollars. Udbygningen skal være klar allerede i år.

Lager & distribution

UPS sender elcykler på gaden i USA

Den amerikanske pakkepostgigant UPS har netop sendt sin første elcykel på gaden i Portland, Oregon, USA. Forventningen er, at elcyklen kan udbredes til enkelte byer i andre stater.

Lager & distribution

UPS har kørt 1 milliard grønne mil

Den amerikanske pakkepostgigant UPS har et rullende laboratorium, der på fire år har kørt 1 mia. miles med alternative brændstoffer.

IT

Blockchain på vej ind i logistikken

Walmart og UPS er to af de aktører, der er ved at integrere blockchain-teknologien i den daglige drift. Sporbarhed og transparens er to af de store fordele.

Branchenyt

Luftfragtaktører truet af disruption fra e-handel

Ifølge et nyt studie kan de etablerede aktører inden for international luftfragt se frem mod massive disruptions de næste fem år. Truslen kommer fra e-commerce og techgiganter som Amazon.

Lager & distribution

Big data bag UPS’ højresving

Det amerikanske distributionsselskab UPS har en efterhånden berømt taktik omkring sine leveringer i byerne, der sigter efter så få venstresving, som muligt. Strategien er i høj grad datadrevet.

Lager & distribution

UPS køber op i Europa

Den amerikanske transportgigant opkøber britiske Freightex i en handel, der giver UPS øjeblikkelig adgang til et nyt segment af det europæiske marked.

Strategi & ledelse

UPS styrker sine logistikløsninger inden for sundhedsbranchen

Pakkepostgiganten UPS opkøber logistikvirksomheden Marken. Det sker for at styrke logistikløsningerne inden for sundhedssektoren.

Branchenyt

Robotter, returvarer, kølige kinesere og den menneskelige faktor

Nordic Delivery Conference 2016 blev afholdt i slutningen af sidste uge og bød på et væld af forskellige perspektiver fra flere hjørner af branchen. SCM.dk var med og har samlet lidt highlights.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere