Storbritannien

Strategi & ledelse

Brexit får DFDS til at nedjustere

Det danske rederi DFDS sænker forventningerne til væksten i 2019 på grund af lavere efterspørgsel i Storbritannien som følge af Brexit. Mindre lageropbygning giver mindre trafik, og det kan mærkes.

Branchenyt

Brexit giver negative supply chain-effekter

Usikkerheden forbundet med Storbritanniens udtræden af EU har skabt negative dønninger i forsyningskæderne på begge sider af den engelske kanal. Selv hvis der kommer en aftale på plads, så er skaden formentlig sket, vurderer to professorer fra Kühne Logistics University.

Branchenyt

Amazon åbner 60.000 kvm stort udviklingscenter i Storbritannien

Til efteråret åbner internethandelsgiganten Amazon op for et 60.000 kvadratmeter stort udviklingscenter. Her skal de ansatte blandt andet forske i kunstig intelligens og dronelevering.

Lager & distribution

Prognose: Carlsberg vil nedlægge 900 logistikjob i UK

Carlsberg har for ganske kort tid siden afhændet sin distribution i Storbritannien. Det kan betyde, at bryggeriselskabet må nedlægge samtlige 900 stillinger inden for den britiske distribution.

Lager & distribution

Robotbude drøner nu rundt i Londons gader

Selvkørende robotter er i øjeblikket at finde på fortovene i London. Robotterne er del af et pilotprojekt, og de vil inden længe være til stede i byer over hele Storbritannien.

Branchenyt

DFDS indgår aftale om engelske kølehuse

DFDS styrker sin position i Storbritannien med indgåelse aftale om drift af to kølehuse.

Branchenyt

DHL kan profitere af Brexit – på kort sigt

På den korte bane kan Brexit give DHL øgede indtægter, mener topchef Frank Appel, der dog hellere vil fokusere på de langsigtede, negative konsekvenser. Forberedelserne til et no-deal Brexit er i gang.

Branchenyt

Voksende Nordsøhandel giver solidt DFDS-regnskab

Det seneste kvartalsregnskab fra DFDS viser et driftsresultat for 2017 på 2,7 mia. kr., i høj grad på baggrund af en fortsat positiv udvikling i selskabets handelsruter over Nordsøen, der vokser trods Brexit.

Lager & distribution

DHL reetablerer sig i Storbritannien

Med købet af UK Mail får DHL en stærk tilstedeværelse på det britiske post- og pakkemarked. Senere skal der bygges internationale services på.

Branchenyt

Brexit vil ryste forsyningskæder i hele Europa

Briternes nej tak til fortsat medlemskab af den europæiske union vil få vidtrækkende konsekvenser for både hjemlige og udenlandske virksomheder inden for shipping og logistik. Mærsk og DSV mærker allerede effekten.

Sourcing

Amazon skaber tusindvis af jobs i UK i år

Amazon udvider forretningen og vil skabe omtrent 2.500 jobs i Storbritannien inden udgangen af 2016.

Indhold fra partner

IT

Marks & Spencer går all in på RFID

Den engelske retailervirksomhed Marks & Spencer udvider sin brug af RFID-teknologi til at gælde 100 procent af forsyningskæden.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere