15.10.2020  |  Branchenyt

BluJays flytter til nyt globalt hovedkvarter i hjertet af MediaCity i Manchester

Indhold fra partner Hvad er dette?

Investeringen i de specialdesignede lokaler hos MediaCityUK udnytter de bæredygtige muligheder i lokalområdet for både medarbejdere og kunder, der er dedikerede til innovation i forsyningskæden.

BluJay Solutions har netop åbnet ​​sit nye globale hovedkvarter i hjertet af Manchesters MediaCityUK. I Blue Tower vil BluJay ikke kun være et stenkast fra BBC, Ericsson og University of Salford, men lige ved siden af ​​flere innovatører, herunder broadcastvirksomheden SIS, og Carbon Digital, det prisvindende VFX-agentur.

Den nye lokation er et internationalt knudepunkt for teknologi, innovation og kreativitet, der giver BluJay mulighed for at pleje sin åbne og samfundsorienterede virksomhedskultur. Et omdrejningspunkt er større vægt på medarbejdernes velvære og arbejdsglæde, hvilket igen giver mere selvsikre og beslutningsdygtige teams - en fordel for BluJay i arbejdet med at sikre og pleje branchens bedste talenter – også i fremtiden.

"Sundhed og velbefindende hos dem, der arbejder med BluJay har altid været vores højeste prioritet," udtaler Andrew Kirkwood, administrerende direktør hos BluJay Solutions. ”Og i hele Covid-19-pandemien har vores team vist utrolig tilpasningsevne bl.a. til på under 24 timer at være parat til arbejde på distancen, da lockdown i UK begyndte.”

Sian Hopwood, SVP B2B EMEA hos BluJay Solutions, der leder det nye kontor, har overvåget forberedelsen til en sikker tilbagevenden for medarbejdere til arbejdspladsen:

”Vi har arbejdet hårdt for at gøre sikkerheden problemfri og uden afbrydelser af kundens drift. I tråd med regeringens retningslinjer er vi forpligtet til at sikre social afstand og anden praksis såsom regelmæssig håndvask og overfladesanitering for at sætte sundhed i førersædet og give et sikkert miljø. Mens vi i øjeblikket kun tillader begrænset brug af det nye kontor grundet regeringens rammer, ser vi frem til at byde medarbejdere og med tiden kunder og interessenter velkommen til et levende kontor med forankring i en virksomhedskultur, der understøtter produktivitet og innovation i forsyningskædeindustrien.”

Blujay’s flytning fra 4M-bygningen nær Manchester lufthavn, til centrum afspejler også virksomhedens initiativ til at reducere dets CO2-fodaftryk. Et skift til byens centrum vil skære i pendling-tiderne og øge udvalget af grønne rejsemuligheder for medarbejderne, herunder cykling, metro og at gå til arbejde. Dette er en del af BluJay fortsatte arbejde med at tilskynde til bæredygtig praksis på tværs af logistikbranchen.

Mere fra BluJay Solutions A/S

BluJay Solutions A/S

https://www.blujaysolutions.com

About BLUJAY A global supplier of transportation and global trade software and services.BluJay Solutions  helps companies around the world achieve excellence in logistics and trade compliance - it's in our DNA. Through a blend of Data, Networks, and Applications, delivered in the BluJay Way, our DNA platform powers the Frictionless Supply Chain for thousands of the world's leadin…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere