06.07.2016  |  Lager & distribution

Prognose: Carlsberg vil nedlægge 900 logistikjob i UK

Carlsberg har for ganske kort tid siden afhændet sin distribution i Storbritannien. Det kan betyde, at bryggeriselskabet må nedlægge samtlige 900 stillinger inden for den britiske distribution.

Som led i at genoprette den britiske forretning har Carlsberg afhændet sin distribution i Storbritannien. I fremtiden skal DHL Tradeteam stå for udkørslen af Carlsberg-produkter i landet, skriver finans.dk.

Grundet allerede indgåede kontrakter vil distributionen gradvist blive overdraget til DHL fra 2017 og være afsluttet i 2018.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Kjærgaard og Carlsberg indgår innovativt samarbejde

Men allerede nu bliver der spået om, at bryggerigiganten formentlig vil nedlægge samtlige 900 logistiske stillinger i den britiske distributionsarm, skriver fødevarewatch.dk. Det er finanshuset SEB, der kommer med prognosen i et notat.

Carlsberg UK havde ved udgangen af 2014 i alt 724 ansatte. Tidligere var der over 1.700 medarbejdere, men i 2013 blev forsyningskæden udskilt til Carlsberg Schweiz.

- KLZ

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere