Scania

Branchenyt

JDA vil styrke Scanias forsyningskædestrategi

Førende transportproducent vil anvende SaaS-baseret JDA Transporation Management løsning til deres strategi til end-to-end eksekvering af forsyningskæden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Tyske priser for bæredygtig transport til bl.a. Scania og Dachser

Der var hæder til blandt andre Scania, Dachser, Daimler og DHL, da den tyske Zeitung Transport i slutningen af 2017 uddelte bæredygtighedspriser til transportindustrien.

Lager & distribution

Stor gasmotor skal være gennembrud for klimavenlig transport

Scania er på banen med en 13-liters gasmotor, der kan klare de lange ture på bæredygtig vis. Fodret med biogas reducerer den CO2-udslippet med 90 procent i forhold til en dieselmotor.

Lager & distribution

Scaniabiler på biogas i København

Scania-renovationslastbilerne i København kører nu på rent biogas. Trafikstøjen er reduceret, og klimaregnskabet forbedret.

Lager & distribution

Scania og Ericsson i samarbejde om grøn transportteknologi

Lastbilproducenten Scania og techvirksomheden Ericsson har slået sig sammen for at forbedre effektiviteten og dermed bæredygtigheden i transporten ved hjælp af forbundne køretøjer.

Lager & distribution

Mindre CO2 fra Arlas mælketransport

Siden vægtgrænserne for lastbiler blev ændret har Arla sparet store mængder CO2 ved at kunne færre kilometer for at transportere de samme mængder.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere