04.09.2018  |  Innovation

Scania: Nye produkter med fokus på reduktion af CO2

Den svenske lastbil- og busfabrikant Scania kommer med alternative løsninger til nedsættelse af kulstof.

Scania udsendte den 31. august en video der afslørede en række nye produkter, heriblandt lastbiler til langturskørsel, byggeri og by-applikationer.

Læs også: "Vi skal skabe værdi for både klimaet og vores kunder"

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi er midt i et fundamentalt skifte indenfor tunge køretøjer, og Scania sigter efter at lede vejen med lav-kulstof- og nuludledningskøretøjer, som vognmænd kræver til deres drift,” siger chef for Scania Trucks, Alexander Vlaskamp.

Krav om reduktion af kulstof
Han forklarer, at alle former for transport skal tilpasse sig for at imødekomme kravene om at nedsætte CO2-udslippet, som er en af de målsætninger, politikerne blev enige om i Paris-aftalen i 2015.

Scania præsenterer en bred vifte af produkter med alternative brændstofmuligheder, som øger muligheden for at nedsætte kulstof-udslippet, herunder ved at introducere en plug-in hybrid lastbil til distribution.

Læs også: Den elektriske vareogn er på vej - i en fart

De i alt ti nye produkter skal udstilles til den internationale automobil-udstilling, IAA, i Hanover den 20.-27. september.

- SN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere