05.01.2021  |  Innovation

PTC og Rockwell styrker industri 4.0 med udvidet samarbejde

FactoryTalk InnovationSuite er et fælles produkt fra PTC og Rockwell Automations, der hurtigt gør producenter i stand til at udvikle, operationalisere og skalere innovative løsninger til drift. Nu udvider de to virksomheder samarbejdet for fortsat at kunne iværksætte stærke industri 4.0-initiativer verden over.

Efter at have hjulpet næsten 250 kunder globalt med at nå digitale transformationsmål, har PTC og Rockwell Automations annonceret en udvidelse af deres strategiske alliance. Samarbejdet startede for to år siden med FactoryTalk InnovationSuite-løsningen, hvor teams fra de to virksomheder kombinerede deres innovationsevne til at skabe en komplet digitale transformationssoftwarepakke.

Udvidelsen af samarbejdet indebærer Rockwells kunde- og parternetværk fremover får adgang til PTC’s virtuelle maskinsimulerings- og testsoftware, ligesom det vil omfatte PTC’s SaaS-produkter (Software as a service).

Læs også: Corona sætter gang i automationen i detailhandel

”Den strategiske alliance med Rockwell Automation har udvidet vores rækkevidde og vores evner, når vi skal iværksætte Industri 4.0-initiativer rundt om i verden. Vores partnerskabs betydning for kunderne beviser virkelig sin værdi i det nuværende makroøkonomiske klima”, siger Jim Heppelmann, præsident og administrerende direktør i PTC, i en pressemeddelelse.

Med FactoryTalk InnovationSuite-løsningen kunne begge virksomheder tilbyde deres kunder fuldt integreret Industrial Internet of Things (IIoT), edge-til-cloud-analyse, manufacturing execution systems (MES) og augmented reality (AR). Produktet var vist sig særligt brugbart under coronakrisen. Den har nemlig betydet, at producenter har kunne fortsætte deres digitale transformationsinitiativer midt i den globale pandemi. 

Læs også: Covid-19 sætter yderligere skub i investeringer i softwarerobotter

"Vores valg af FactoryTalk InnovationSuite, der drives af PTC, kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt for vores virksomhed," fortæller Teja Schubert, direktør for kontrol, automatisering og teknologi i Norbord, en international producent af træpaneler. ”Da den første bølge af COVID-19 ramte, blev det endnu vigtigere at have en platform, der hjælper os med at reducere omkostningerne, forbedre vores medarbejderes oplevelse og erfaringsopsamling samt at udnytte vores vedligeholdelses- og træningsindsats bedre. Samarbejdet mellem Rockwell Automation og PTC har gjort det lettere for vores virksomhed at navigere i COVID-19-pandemien, og vi ser frem til at udnytte fremtidige løsninger.” 

Aftalen bevirker at begge virksomheder fortsat kan udnytte hinandens ressourcer, teknologier, brancheekspertise og tilstedeværelse på markedet for gnidningsfrit at betjene kunderne fremadrettet, ligesom udvidelsen sikrer kontinuitet i begge selskabers salgs- og produktudviklingsindsats.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere