Automation

Branchenyt

Ny type robotlager målrettet SMV’ere

Blue Robot er markedets nyeste og mest innovative løsning til opbevaring og plukning af produkter til ordrehåndtering og produktion i små og mellemstore virksomheder.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Case: Emballageproducent giver den fuld gas med automatisering

Den globale leverandør af emballageløsninger Constantia Flexibles vægter fleksibilitet højt og investerer derfor i automatisering af så mange processer som muligt. Det gælder også lager og produktion, hvor afdelingen i Ishøj nu får hjælp af den førerløse

Indhold fra partner

Lager & distribution

Ny udvidelse sender Kids-world op blandt Danmarks største AutoStore-robotlagre

Med en massiv udvidelse af sit robotlager får Kids-world Danmarks tredjestørste AutoStore-robotlager. Udvidelsen skal støtte virksomhedens ekspansionsplaner og ønsker om en fortsat stærk kundeoplevelse.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Broman Group continues to automate with Swisslog

Two years ago, the Finnish Broman Group chose Swisslog as partner for its advanced automated logistics center in Kerava, thirty kilometers northeast of Helsinki. Now the time has come to more than double the size of the logistics center and Swisslog has once again been chosen as the supplier.

Indhold fra partner

SCM 4.0

Robotter skal automatisere tunge løft i gartnerier

Gartneribranchen skal automatisere for at forblive konkurrencedygtig. I et nyt Odense Robotics-projekt, PotBot, skal Teknologisk Institut og Syddansk Universitet sammen med flere virksomheder se nærmere på, hvordan robotter og automatisering kan gøre det nemmere at flytte rundt på krævende grønne varer hos gartnerier.

Innovation

Life science-industrien kræver skræddersyede automationsløsninger

I det svenske udviklingscenter, Testa Center, går Rockwell Automation og Cytvia sammen for at skabe de digitaliserings- og automationsløsninger, der er life science-industrien længes efter.

SCM 4.0

Semi- eller fuldautomatisering på high tech lageret

Automatisering har fundet sin faste plads blandt de mest populære lagersystemer i et stigende antal virksomheder, der har indført high-tech løsninger.

Indhold fra partner

Lager & distribution

ZEBRA ZE511 og ZE521 labelprintere til automation etikettering

Indhold fra partner

SCM 4.0

WeldingDroid får rekordordre til norsk fødevareproduktion

Trondheim-firmaet Skala fabrikk har valgt WeldingDroid til at automatisere svejsning af tanke. Teknologiens brugervenlighed, fleksibilitet og arbejdsmiljøgevinster gjorde udslaget.

SCM 4.0

Robotanlæg giver fleksibilitet i produktion af vandnæser og murkroner

Produktionen af bygningsprofiler hos JUAL i Østjylland er netop blevet fornyet med et fuldautomatiseret robotanlæg fra RoboTool.

SCM 4.0

Ny software frigør op til 80 pct. af tiden brugt på opsætning af robotceller

OnRobot har præsenteret en banebrydende software, D:PLOY, der gør det muligt at automatisere store dele af den programmering, der normalt kræves, før en robotløsning går i drift industrien.

Branchenyt

BILA køber konkursramt nordjysk automatikfirma

CF MATIC i Thisted fortsætter under nyt ejerskab. Det bliver Danmarks største automationshus BILA GROUP med hovedkontor i Nykøbing Mors, der pr. 20. maj 2022 overtager konkursboet og således sikrer en fortsættelse af aktiviteterne i virksomheden.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere