Pakker

Planlægning

Tid til at tage højde for et rekordstort antal pakker hver dag

Tiden, hvor vi kan undre os over, hvor mange pakker der sendes ved specielle lejligheder, som før jul, er forbi. Vi kan forvente konstant højt pres fra e-handelen i fremtiden. Det er tid til at stressteste i hele forsyningskæden med applikationer i forhold til de nye niveauer. Det skriver Carsten Lundin fra BluJay.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Zalando og PostNord vil bruge privatpersoner som pakkecentraler

Med et ønske om øget bekvemmelighed vil onlinetøjbutikken Zalando og PostNord i samarbejde oprette op mod 50 leverings- og afhentningssteder hos privatpersoner i København og Aarhus. Operatørerne tjener en beskeden sum, og kunderne får (endnu) mere service.

Lager & distribution

PostNord går Black Friday-travlhed i møde

Fra i dag og ind i næste uge venter nogle travle dage for PostNord, som følge af butikkernes tilbudsfest ’Black Friday’. Distribueringsopgaven forventer at slå alle tidligere rekorder.

Lager & distribution

Post Danmark: Momsændring forringer danske netbutikkers konkurrenceevne

En ændring i momslovgivningen vil både ramme danske e-butikker og ansatte i Post Danmark.

Lager & distribution

Amazon køber op og vil udfordre på pakkelevering

Den amerikanske e-handelsgigant Amazon er ved at gøre klar til at opkøbe en fransk pakkeleverandør. Dermed vil virksomheden tage kampen op med de etablerede aktører på markedet.

Lager & distribution

Uber leverer pakker i USA

IT-virksomheden Uber, der mest er kendt for sin private taxatjeneste, er begyndt at levere pakker i hjembyen San Francisco. Modellen er den velkendte, brugerdrevne tilgang.

Lager & distribution

Amazon leverer halvdelen af sine amerikanske pakker selv

Analysevirksomheden Morgan Stanley vurderer, at Amazon via sin logistikdivision allerede leverer halvdelen af sine pakker på hjemmemarkedet i USA, og at selskabet inden længe vil overhale både UPS og FedEx målt på volumen. Stort fokus på byområder kan være del af forklaring.

Branchenyt

Amazon sendte fem mia. Prime-pakker i 2017

Gratis forsendelse på alt fra to timer til to dage var den primære driver bag den massive succes for Amazons Prime-tjeneste sidste år, der bød på over fem mia. sendte pakker og en rekordstor medlemstilgang.

Lager & distribution

Kinesisk e-handelsgigant er klar med droneleveringer

Det kinesiske e-handelsfirma JD.com tester i øjeblikket droneleveringer på fire forskellige ruter. I slutningen af 2017 vil 100 ruter stå klar.

Lager & distribution

Konkurrent overgår Amazon med dronelevering fra lastbiler

Den amerikanske virksomhed Workhorse har fundet på en ny metode, hvor droner med pakker sendes af sted fra toppen af lastbiler. Workhorse overgår dermed Amazon, som slås med nye regler på området.

Lager & distribution

Post Danmark kommer med pakken, når det passer dig

Inden længe kan danskerne selv vælge, hvornår de vil have deres Post Danmark-pakker leveret i helt ned til timeintervaller, afhængig af hvor de bor. ”Vi skal hele tiden være knivskarpe for at bevare vores position blandt de førende e-handelsudbydere i Norden”, lyder det fra den danske gigant.

Lager & distribution

Finsk postvæsen starter dronelevering

Det finske postvæsen kommer først i mål i Europa, når det gælder om dronelevering. De første pakker er nemlig allerede leveret i Helsinki.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere