Odense

Branchenyt

Universal Robots bevarer stærke relation til Danmark med ny topchef

Universal Robots startede op i Odense, men blev sidenhen opkøbt af amerikanske Teradyne Inc. Med valget af Kim Povlsen som ny global topchef for automationsvirksomheden bekræfter Teradyne også Universal Robots fortsat stærke tilknytning til Danmark og dets innovative rødder i Odense.

Strategi & ledelse

Pitching-træning skal sikre unge iværksættere kapital i München

Odenses matchmaking event Odense Investor Summit rejser i år til Münchens robotmesse Automatica, der finder sted d. 8. – 11. december. Danske iværksætter kan her pitche deres vækstambitioner for internationale topinvestorer. For at sikre en god succesrate hjælper Odense Seed and Venture nu byens iværksættere med at lære kunsten at pitche.

Lager & distribution

Ny ordning giver flygtninge lageruddannelse

Et helt hold flygtninge bliver nu uddannet til lagerarbejdere. Det sker i forbindelse med en integrationsuddannelse hos AMU Fyn i Odense.

Lager & distribution

Arbejdstøjgigant flytter Odense-lager til Sverige

Den svenske milliardvirksomhed Kwintet samler lagerføringen i Sverige og lukker derfor lageret i Odense. Halvdelen af koncernens danske ansatte mister jobbet.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere