11.09.2020  |  Strategi & ledelse

Pitching-træning skal sikre unge iværksættere kapital i München

Odenses matchmaking event Odense Investor Summit rejser i år til Münchens robotmesse Automatica, der finder sted d. 8. – 11. december. Danske iværksætter kan her pitche deres vækstambitioner for internationale topinvestorer. For at sikre en god succesrate hjælper Odense Seed and Venture nu byens iværksættere med at lære kunsten at pitche.

Odense er efterhånden blevet Danmarks robothovedstad. På fem år har byen tiltrukket seks milliarder kroner i investeringer. Da kommunens afdeling for tiltrækning og matchmaking af investorer og iværksættere, Odense Seed and Venture, afholdt Odense Investor Summit i juni 2019 deltog 150 investorer, mens 32 udvalgte iværksættere pitchede deres idéer.

I forbindelse med dette års event tilbyder Odense Seed and Venture træning til de håbefulde iværksættere, så deres pitches (præsentationer af forretningsidéer, red.) kan være så overbevisende og professionelle som muligt. Denne erfaring kan de så tage med sig, når Odense Investor Summit gæster den bayerske robotmesse Automatica i december-måned.

Læs også: VTM Summit 2022 vil sætte fokus på iSmart-området 

”Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe byens iværksættervirksomheder med at realisere deres vækstpotentiale. Det kræver investeringer, og da mange af virksomhederne er eksportvirksomheder med hele verden som marked, giver det rigtig god mening også at række ud til internationale investorer i en helt anden liga, som man normalt aldrig kommer i nærheden af som startup,” siger Peter Rahbæk Juel, borgmester i Odense, i en pressemeddelelse.

Centrum for udvikling og investering i robotvirksomheder

Arrangementet Odense Investor Summit suppleres nu også året rundt af et digitalt overblik på odenseseedandventure.dk. Her giver Odense Seed and Venture via værktøjet Dealroom et overblik over startups og investorer i robotmiljøet. På investorsiden består miljøet af 130 venturekapitalfonde samt 185 private investorer og business angels.

Coronapandemien har kun øget den globale interesse for robotter og automation. De nye teknologier ses nemlig som en del af løsningen til at indhente noget af det tabte ved at styrke konkurrenceevnen. 

”Odenses frugtbare robot-økosystem er blevet et globalt knudepunkt for robotudvikling. Det er lykkedes os at bygge et stærkt samarbejde på tværs af hele Danmark blandt forskere, studerende, opfindere, investorer, integratorer, forhandlere, leverandører, slutbrugere, fagforeninger, myndigheder og organisationer,” siger Peter Rahbæk Juel. 

Det er femte gang, Odense Investor Summit løber af stablen. 3.-5. marts i 2021 finder arrangementet sted i Odense igen under robotmessen R-21. 

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere