21.10.2020  |  Branchenyt

Gibotech lander endnu en sterilcentral

Den odenseanske automationsspecialist, Gibotech, slår sin position i hospitalsverdenen fast med endnu en ordre på en automatisk sterilcentral og varemodtagelse.

Odense-baserede Gibotech har allerede installeret sterilcentraler og varemodtagelser på Rigshospitalet og i Køge, Herlev og Gødstrup. I 2020 er virksomheden også gået ind på det tyske marked og er ved at installere sterilcentraler i Kiel og Lübeck. Men denne gang forgår byggeriet altså lige i baghaven, nemlig på Nyt OUH.

Automationsspecialisten skal sammen med 5E Byg fra Odense opføre den nye automatiske sterilcentral og varemodtagelse, der bliver en del af servicebyen på Nyt OUH. Der er altså tale om et lokalt samarbejde mellem flere odenseanske aktører, hvilket vil medføre unikke fordele og synergier.

Læs også: Pak ud, tænd og desinficér: Robot skal redde os fra virus

”Det har gennem hele tilbudsfasen været vigtigt for os at have en erfaren medspiller på holdet, der har bidraget med indsigt i processerne omkring en sterilcentral. Samarbejdet med Gibotech har i den sammenhæng været eksemplarisk, og vi ser meget frem til at udføre den spændende opgave og fortsætte det tætte samarbejde”, udtaler Allan Østergaard, afdelingschef i 5E Byg.

Ordren er også vigtig for Gibotech og cementerer virksomhedens position indenfor automatisering af sterilcentraler.

”Vi har efterhånden lavet så mange sterilcentraler både herhjemme og i udlandet, at vi begynder at introducere standarder og erfaringer, som vi kan udnytte til at lande en ordre som Nyt OUH og fremtidige sterilcentraler”, udtaler Mikkel Bjerregaard, CSO og partner i Gibotech.

Projektarbejdet er allerede i gang og hele servicebyen, inklusive sterilcentralen, skal efter planen stå færdig ultimo 2022.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere