Indkøb

Lager & distribution

Segmentering af indkøbet

Vi skal tilbage til ”normalen”, hvor ikke alt behandles som flaskehalse.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Strategisk indkøb forbedrer bundlinjen

Tidligere indkøbsdirektør hos MiR, Theis Jørgensen, vil hjælpe danske virksomheder med at være strategiske i deres indkøb. I sidste ende kan det nemlig forbedre bundlinjen. Derfor har han etableret House of Procurement.

Lager & distribution

Robotproducent øger effektiviteten med VMI-løsning

Leverandørstyret lagerløsning letter det daglige arbejde for Blue Ocean Robotics. Løsningen sikrer nemlig robotproducenten en høj leveringssikkerhed uden at optage medarbejder-ressourcer, der kunne bruges til andre opgaver.

Innovation

Ny pulje til innovative indkøb: ”Sundhedsvæsenet skal fremtidssikres”

Det skal være mere attraktivt for det offentlige at understøtte innovative løsninger i sundhedsvæsenet. Derfor åbnes der nu for en pulje, der skal gøre det lettere for offentlige indkøbere at foretage innovative indkøb af nye, smarte løsninger på sundhedsområdet.

Branchenyt

Kan pandemien få os til at handle mere lokalt?

Hverken Brexit eller COVID-19 vil betyde afslutningen på den globale handel. Men begge dele peger fingeren mod en udvikling, som vi har været vidne til i et stykke tid - nemlig et løft for mere lokalt producerede varer.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Investeringsbank opkøber eftertragtet lager- og logistikejendom

Den nordiske investeringsbank Pareto Securities har købt en eftertragtet logistik- og lagerejendom i Tinglev for mere end 100 mio. kr. CBRE har formidlet handlen på vegne af sælgeren Ejendomsselskabet Casa Nord/Røsler Holding A/S.

Branchenyt

Muuto er en succes og har valgt AGR løsning til indkøbsoptimering

Muuto, den danske design- og møbelvirksomhed, har bygget et stærkt brand op og har lagt mange kræfter i at bygge en effektiv organisation, der dækker både wholesale- og kontraktmarkederne. 

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Kommunerne er klar til grøn IT – men næste skridt mangler

Danske kommuner er parate til den grønne omstilling, når IT-udstyret skal skiftes. Men forældede standardprocedurer og kortsigtet økonomisk tankegang står ofte i vejen for de gode intentioner.

Branchenyt

7 ud af 10 af virksomheders indkøbskroner bruges på nettet

Erhvervsindkøberne bruger i stor stil nettet, når de skal handle alt fra kaffe til kontorartikler og byggematerialer, og onlineforbruget vil kun vokse i fremtiden. Det viser Dansk Erhvervs B2B E-handelsanalyse, der også kortlægger indkøbernes digitale adfærd, budget og krav.

Branchenyt

Curit Mail Solution

Curit Mail Solution er til dig som ofte har behov for at medsende diverse bilag i en indkøbsordre, salgsordre, eller tilbud og som ønsker en mere simpel måde at gøre dette på.

Indhold fra partner

Planlægning

Gratis Webinar: Sådan sikrer Indkøb, Lager og Produktion stabilt vareniveau og tilfredse kunder

En af verdens førende producenter til hygiejnekritiske områder, Vikan, leverer et unikt indblik i virksomhedens arbejde Planlægning og Supply Chain Performance. På webinaret fortæller Production Planner & Purchaser, René Kälberg om:

Indhold fra partner

Planlægning

Case: Et af Vikans vigtigste parametre for at sikre tilfredse kunder er høj leveringsperformance

Manglende data og kompleksitet i deres supply chain udfordrede Vikan, en af verdens førende producenter til hygiejnekritiske områder.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere