27.06.2022  |  Branchenyt

Muuto er en succes og har valgt AGR løsning til indkøbsoptimering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Muuto, den danske design- og møbelvirksomhed, har bygget et stærkt brand op og har lagt mange kræfter i at bygge en effektiv organisation, der dækker både wholesale- og kontraktmarkederne. 

Møbelproduktionen finder sted i Europa hos de europæiske producenter, der kan give den rette pris, kvalitet og leveringstid og ikke mindst fleksibilitet. Bæredygtige materialer og processer har stor betydning, når der skal vælges producent.

Muutos strategi går ud på, at designerne koncentrerer sig om at lave lækkert design, mens Muuto sørger for strategi, produktion, indkøb/logistik, salg og marketing så kunderne tilbydes 'affordable luxury'-møbler i skandinavisk design.

Supply Chain Netværk handler om win-win-win

"Vi opfatter os selv som netværksvirksomhed. Vi etablerer et netværk mellem dygtige skandinaviske designere, produktionsvirksomheder, logistikvirksomheder, agenter og distributører. Vi binder med andre ord design sammen med indkøb, produktion og marked. Med den kommende løsning fra AGR bliver vi mere effektive til det hele," fortæller Bo Højgaard Hansen.

Om AGR

AGR webbaserede Inventory-system og dets unikke S&OP-værktøj bruges af store og mellemstore virksomheder til at forbedre deres serviceniveau og samtidig reducere lagerbeholdningen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapporteringsmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus og giver et godt overblik over performance i hele forsyningskæden for både brugere og ledelse.

Mere fra AGR Dynamics A/S

AGR Dynamics A/S

www.agrdynamics.com

I mere end 20 år har AGR arbejdet med at styre vareflowet, automatisere opgaver, eliminere spild i Supply Chains og som et resultat heraf forbedre virksomhedernes bundlinje i hele Europa og Nordamerika. Vores stærke Inventory Optimization Software gør det uforudsigelige forudsigeligt, så man opnår synlighed og kontrol. Vores løsning, som er udviklet til det…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere