FDIH

Branchenyt

E-handlen nåede nye højder for alle brancher i 2016

2016 var et godt år for dansk e-handel, hvor forbrugerne brugte 101 mia. kr., og hvor alle brancher oplevede fremgang.

Branchenyt

Den mobile e-handel vokser

Det bliver mere og mere populært at bruge mobiltelefonen til køb og søgninger på nettet – særligt blandt danskere under 50 år. Derudover er den generelle e-handel vokset med 15 procent fra 2015 til 2016, viser nye tal.

Branchenyt

Her er vinderne af FDIH’s E-handelspriser

10 vindere kunne i går, onsdag den 18. maj, tage en eller flere af FDIH’s E-handelspriser med sig hjem. Vinderen af guldprisen blev Aarstiderne.

Branchenyt

Cybertruslen findes også i transportsektoren

I takt med at transportbranchen bliver mere og mere digitaliseret, stiger risikoen for cyberangreb også. Fremtidens selvkørende lastbiler skal beskyttes, men vil også blive en gevinst. Her følger anden del af SCM.dks dækning af Transportøkonomisk Forenings Logistik- og godskonference.

Lager & distribution

Voksende nethandel giver flere postbutikker

Det klassiske posthus er snart en saga blot. Med den stadigt stigende onlinehandel følger større krav til levering og afhentning af pakker, og det får de mindre postbutikker til at sprede sig i stor stil.

Branchenyt

E-handel sætter rekord i første halvår

2015 bliver et rekordår, hvor danskerne vil e-handle for over 90 mia. kr. Det viser en prognose fra FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel.

Lager & distribution

Optimisme i dansk nethandel – fragt et afgørende parameter

Både store og små danske netbutikker har gode forventninger til fremtiden. For begge grupper er fragt et centralt konkurrenceelement.

Branchenyt

FDIH: Dyr fragt hindrende for e-handel

For store fragtomkostninger er den største årsag til afbrudte handler online, viser undersøgelse fra FDIH, der derfor opfordrer logistikvirksomhederne til at prioritere nethandlen.

Lager & distribution

FDIH: God kundeservice gør livet svært for små net-butikker

Returretten er genial for kunderne, men kan ende med at tage livet af mange e-butikker. Særligt de små nichebutikker, der ikke har råd til tab, lider, når kunder sender varer retur. Udlicitering kan være løsningen.

Lager & distribution

Netbutikker vil fordoble antal af pakker

Fremtiden byder på mere pakkepost og mere e-handel, tror virksomhederne. Men den byder også på højere krav om hurtig levering.

Produktion

Nethandlen stiger – emballageproduktionen skal følge med

Onlinehandlen vokser i både Danmark og Norden, og det stiller øgede krav til de danske emballageproducenter, der skal levere både større mængder og mere specialiserede produkter.

Sourcing

Leverandører nægter salg til netbutikker

En ud af tre netbutikker oplever, at leverandøren nægter salg. Det viser en undersøgelse foretaget af FDIH.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere