E-handelslogistik

Branchenyt

Descartes styrker sit e-handelstilbud – erhverver Peoplevox

Descartes, leverandør af softwareløsninger til logistikintensive virksomheder, erhverver den britiske virksomhed Peoplevox, som blandt andet tilbyder skybaseret eWMS til e-handelsvirksomheder. Med erhvervelsen styrker Descartes sin portefølje af e-handelsløsninger.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Hør om Proshops erfaringer med lagerautomation

Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør for webshoppen Proshop, er én af oplægsholderne på konferencen Commerce Excellence 2019. Han vil bl.a. fortælle om, hvordan Proshop har brugt sit robotlager til at forblive konkurrencedygtig i et presset marked.

Indhold fra partner

Lager & distribution

PostNord og Stadium automatiserer e-handelslager

PostNord og Stadium automatiserer e-handelslageret i Norrköping, Sverige. Den nye automatiseringsløsning løfter e-handelslogistikken op på et nyt niveau for alle virksomhederne i Stadium-familien: Stadium, Stadium Outlet og Sneakers Point.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Nyt samarbejde målrettet webhandlen

Pakkepost-aktøren Swipbox får Hans Schourup som samarbejdspartner på intralogistik og emballageløsninger.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Lageroptimering 2013: Boozt tilpasser sin distribution fra land til land

Svenske Boozt.com, der sælger modetøj på nettet til hele Europa, bruger forskellige distributører fra land til land. Det giver flere udfordringer, som distributions- og logistikchef Veronica Sundström fortæller mere om på konferencen Lageroptimering 2013 den 27-28. februar i København.

Indhold fra partner

IT

Post Danmark guider danskerne gennem e-handelen

Hvad gør man, hvis man fortryder et indkøb fra sin seneste digitale shoppingtur foran computeren?

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere