01.09.2021  |  IT

Gratis webinar om PDF-scanning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos TrueCommerce oplever vi en stigende interesse for PDF-scanning på markedet.

Hvis du er interesseret i at vide mere om scanning af PDF-ordrer og -fakturaer, kan du se eller gense vores webinar om PDF-scanning.

Gratis webinar: TrueCommerce PDF-scanning
Hør hvordan TrueCommerce kan scanne dine indgående PDF-ordrer og -fakturaer, så du opnår en fuldt elektronisk ordre- og fakturamodtagelse med alle dine kunder og leverandører.

Hent webinar

TILMELD DIG TRUECOMMERCES INSPIRATIONSDAG:
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for alle med interesse i elektronisk samhandel og eCommerce – her kommer vi blandt andet til at gå i dybden med integration til online markedspladser.

Læs mere og tilmeld dig her.

Hvis du har nogle spørgsmål til konferencen eller mulighederne med PDF-scanning er du velkommen til at kontakte os

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere