Drift

Strategi & ledelse

Tidlige corona-tiltag holdt hjulene i gang hos DACHSER

Hos DACHSER Denmark i Hvidovre betød coronapandemiens indtog for et år siden store omvæltninger. Men tiltag og restriktioner blev hurtigt vedtaget – og det har sikret, at forretningen stadig kører.

Strategi & ledelse

DSV Panalpina klar med årsrapport for 2019: ”Et stærkt år for vores selskab”

Logistikgiganten DSV Panalpina har netop udgivet det første årsregnskab siden sammenlægningen blev gennemført. Det primære resultat lyder 6,6 mia., hvilket får topchef Jens Bjørn Andersen til at kalde 2019 for ”et stærkt år for vores selskab”.

Strategi & ledelse

Fortsat gang i svingdøren i Maersk

Maersk skal spare og har derfor sat gang i en fyringsrunde, der formentlig vil koste omkring 200 ansatte deres job, heraf ca. halvdelen i København. Og så skal selskabet finde en ny finansdirektør, da Carolina Dybeck Happe har fået nyt job i USA.

Branchenyt

Case: Lenzing Fashions its Sustainable Supply Chain with JDA

World leader in specialty fibers made from renewable materials creates a digital supply chain optimizing profits and sustainability

Indhold fra partner

IT

Blockchain på vej ud i den virkelige verden

Finansielle handler, sporing af diamanter og beviser for oprindelsen af marihuana er tre eksempler, hvor brugen af blockchain er gået fra teori til praksis. Teknologien er stadig på et tidligt stadie, men vi kan sagtens drømme stort, lyder det fra WEF.

Branchenyt

Maersk er oppe og køre igen – næsten

Langt størstedelen af A.P. Møller – Maersks systemer og terminaler er nu i normal drift igen efter sidste uges hackerangreb, om end enkelte faciliteter dog stadig er ramt. Undervejs har man identificeret en ny virus, men kan derudover ikke sige mere om de samlede konsekvenser.

Branchenyt

Intelligent rute- og transportoptimering til byggebranchen

Revolutionerende reduktion af driftsomkostninger og forbedret kundeservice (Webinar)

Indhold fra partner

Lager & distribution

Scania klar med første lastbil på flydende biogas

Transportvirksomheden Frode Laursen A/S har som den første danske virksomhed sat en ny Scania-gaslastbil til kørsel på flydende biogas i normal drift. Løsningen kan give en markant reduktion af CO2-udslippet.

Strategi & ledelse

Daimler vil have komplet CO2-neutral lastbilflåde i 2039

I 2039 skal alle nye køretøjer fra Daimler Trucks & Buses være CO2-neutrale i drift. De første serieproducerede batterikøretøjer kommer i 2022 og senere følger flere på brint. Selskabet vil også have politikerne på banen for at gøre de grønne løsninger konkurrencedygtige.

Strategi & ledelse

DSV klar med stærkt regnskab

Driftsresultatet steg med 15 procent for DSV i 2018, mens indtjeningen nærmede sig 80 mia. kr. Samtidig fortsætter forhandlingerne med Panalpina. Senest har en mindre aktionær meldt positivt ud.

Strategi & ledelse

Digitaliseringen kræver nye måder at køre driften på

Supply chain ledere skal i 2018 justere driftsmodellerne, så de bedre er i stand til at imødekomme nye digitale tendenser og innovationer. Sådan lyder forudsigelsen fra internationalt rådgivningshus.

Branchenyt

Vores forsyningskæder skal matche kundernes behov

Kunderne har mange forskellige behov for leveringstider og servicegrader. Det skal virksomhedens forsyningskæder afspejle, lyder fra Gustaf Høskuldsson, Cobham SATCOM.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere