03.04.2020  |  Branchenyt

Intelligent rute- og transportoptimering til byggebranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Revolutionerende reduktion af driftsomkostninger og forbedret kundeservice (Webinar)

Se dette webinar online og lær hvordan AMCS' Intelligente Optimeringsløsning kan hjælpe byggebranchen med at udtrække maksimal værdi ud af de tilgængelige budgetter ved at øge effektiviteten i affaldstransporten og -håndteringen. AMCS kan hjælpe med dynamisk ruteoptimering, prisoptimering, containeradministration og 100% overblik i realtid for indsamlingen af affald og containere. Løsningen giver adgang i til kunde- og servicedata i realtid, så indgående forespørgsler kan håndteres på stedet, hvilket minimerer dyre dobbelt-ture og forbedrer kundeserviceniveauet.

I en afstemning under webinaret bedte vi vores kunder fortælle os, hvilke forretningsresultater de leder efter, når de implementerer eller forbedrer deres ruteoptimeringsteknologier. Et overvældende flertal nævnte reduceret planlægningstid som deres højeste prioritet.

Ønskede forretningsresultater til implementering af ruteoptimering:

  • Mindre tid brugt på manuel planlægning
  • Forbedret kundeservice og besøgsfrekvens
  • Digitale ruter og arbejdsprocesser for chauffører og i/med lastbilerne
  • Automatisk ordreplanlægning og self-service for kunderne

Store besparelser

At skifte fra manuel ruteplanlægning og dispatch til automatisk ruteoptimering kan hjælpe din virksomhed med at forbedre effektiviteten, forbedre kundeservicen, reducere antallet af kørte kilometer, samt køretid og sænke din samlede CO2-udledning.

AMCS systemet er et kraftfuldt værktøj til dispatch og realtidstransportoptimering, der hjælper virksomheder med at arbejde agilt og effektivt i meget krævende og dynamiske planlægningsmiljøer. AMCS' optimeringsplatform bringer enorme fordele. De typiske fordele, som vores kunder opnår er:

  • 5-20% reduktion af CO2-udledning
  • Mindre tid brugt på køretid
  • 5-15% færre køretøjer
  • 25-75% mindre tid brugt på planlægning og administration
  • Betydeligt forbedret kundeservice

Udnyt vores branchekendskab
I tre årtier har AMCS leveret affaldsspecifikke ruteoptimeringssystemer til affalds- og genbrugsbranchen i hele verden. Løsningen leveres som en integreret del af AMCS Platformen eller forbindes til tredjeparts ERP-systemer.

Se vores webinar online, som er præsenteret af vores Intelligent Optimisation specialist Rogier de Klein.

SE WEBINARET HER

Mere fra AMCS

AMCS

http://www.amcsrouting.dk

AMCS er den førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til ruteplanlægning og transportoptimering med mere end 40 års erfaring. Vi hjælper over 2450 kunder med at reducere deres driftsomkostninger, øge udnyttelsen af deres ressourcer, optimere deres bundlinje og forbedre kundeservicen. Vores ERP-software og SaaS-løsninger leverer digital innovation til den fremvoksende cir…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere