09.06.2016  |  Branchenyt

Dachser vækster i Norden

Årsrapporten for 2015 viser, at virksomhedens danske afdeling har hævet sit resultat med over 20 procent. Dachser selv fremhæver en succesfuld ledelsesfilosofi og et dedikeret fokus på vækst.

Siden 2011, hvor røde tal og underskud fyldte årsrapporten, har logistikvirksomheden Dachsers nordiske grene oplevet markant vækst. Nu viser årsrapporten fra sidste år, at den positive tendens fortsatte i 2015.

Alene i Danmark viser rapporten et resultat på 25 millioner kroner før skat. I 2014 var det tal 20,8 millioner, hvilket er en stigning på over 20 procent. Det samlede regnskab for de nordiske lande, viser endvidere et resultat på 33,4 millioner kroner før skat. I årsregnskabet fra 2014 lå det tal på 17,2 millioner og forbedringen er altså på hele 94,2 procent.

Læs også: Dachser melder om vækst

”Væksten i Dachser skyldes mange forhold, men primært et konstant og dedikeret fokus på vækst, udvikling og lønsomhed i alle vores forretningsområder. Det sker blandt andet på basis af en grundlæggende ledelsesfilosofi om, at tingene skal gøres enkelt og effektivt og rigtigt første gang over for vores kunder”, siger Finn Skovbo Pedersen, Managing Director for Dachser Nordic. Han fortsætter:  

”Vi skaber også vækst på baggrund af vores unikke netværk. Netværket er skruet sammen på en måde som tiltaler kunder, der har et fleksibelt og standardiseret distributionsbehov på det europæiske marked."

Læs også: Dachser kåret som førende logistikbrand i Tyskland

Dachserkorncernen har hovedkontor i Tyskland og cirka 26.500 medarbejdere fordelt på 428 fillialer rundtom i verden.  

-CHM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere