Vækst

Strategi & ledelse

SMVere får hjælp til at udnytte guldgrube af data

Et nyt projekt vil tilbyde eksperthjælp, så SMVere får brugt den data ny teknologi og digitale værktøjer har givet adgang til. Bag det tre-årige projekt står DI Handel, som vil lægge konkrete forløb med enkelte virksomheder.

Branchenyt

WITRON Business Figures 2020: Strong growth into the anniversary year

WITRON turns 50 and has created a solid basis for the company anniversary in 2021. Despite the worldwide Corona pandemic in 2020, we count new projects, revenue growth of 110 million Euros, 500 additional employees, 106 new apprentices, as well as a doubling of the manufacturing area - the general contractor from Parkstein still looks confidently into the future. In addition, the company was honored with the award “Bavaria’s Best 50” by the Bavarian State Ministry for above-average growth in mid-sized companies.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

BluJay fortsætter momentum med fokus på kunder, vækst og innovation

Virksomheden markerer fire år siden introduktionen af BluJay Solutions som brand.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

project44 Adds to European Team to Continue Aggressive Growth

Supply chain visibility leader builds on 447% YoY growth in EMEA in 2020.

Indhold fra partner

Planlægning

Case: nemlig.com - succes med markdowns via automatisering og prisoptimering

Som Danmarks førende online supermarked har nemlig.com oplevet en eksplosiv vækst de senere år. Imidlertid opstod der med denne vækst et behov for et tilpasset system til optimering af markdowns, der gjorde det muligt at skalere effektivt ud i fremtiden.

Indhold fra partner

Branchenyt

Nethandel: Amazon slår 33.000 nye stillinger op i USA

Ikke kun i Europa oplever netbutikker en større efterspørgsel end normalt. Det gør de også i USA. Mens fysiske butikker har måtte fyre medarbejdere og opsige lejemål, slår Amazon 33.000 nye stillinger op udover de ansættelser, de forventer at foretage op til jul.

Strategi & ledelse

Aarhus Havn stod fast i stormvejret og belønnes med vækst

På Aarhus Havn forventede man, at omsætningen i 2020 ville falde, da corona-pandemien ramte. Men man holdt fast ved sine investeringer og sendte alle medarbejdere på arbejde på trods af krisen. Til gengæld står havnen nu med en stadigt stigende godsomsætning og udlejningsfrekvens, samt et stabilt overskud.

Strategi & ledelse

Danske topledere har igen høje vækstforventninger

Mens coronakrisen fik verdensøkonomien til at gå i knæ i 2020 efterfulgt af CEO’ers forventninger, ser 2021 anderledes positiv ud. En rundspørge blandt både adm. direktører i Danmark og globalt foretaget af PwC, viser at optimismen er på vej tilbage ind på direktionsgangene.

Branchenyt

Universal Robots tilbage på vækstsporet i fjerde kvartal

Universal Robots var i hurtig vækst. Så ramte coronakrisen og skabte en global opbremsning i industriel aktivitet. Det trykkede naturligvis også markedet for industriel automatisering, men på trods af modstanden vendte cobots-producenten tilbage til hurtig vækst i fjerde kvartal 2020.

Branchenyt

MiR vokser eksplosivt og vinder Gazelle-pris for det

For sin ”aldeles imponerende vækst” vinder MiR Fremstillingsprisen ved Børsens årlige Gazelle-kåring. MiR udgør toppen af Danmarks vækstelite med en vækst på 1246% og en placering som den 7. hurtigst voksende virksomhed i dansk erhvervsliv.

Branchenyt

Pakkemængden stiger globalt, men corona efterlader fremtiden uklar

I kølvandet på coronapandemien ser det godt ud for netbutikker og distributører. E-handlen er steget, og resultatet er en vækst i mængden af pakker, der distribueres i verden. Fremtiden har dog aldrig været så uklar, slår Pitney Bowes fast i sit årlige pakkeforsendelsesindeks.

Branchenyt

Robotvirksomhed fordobler medarbejderantal ovenpå COVID-19-efterspørgsel

En øget efterspørgsel hos post- og logistikvirksomheder, der får hver dag til at ligne Black Friday, er med til at få ordrebogen til at vokse hos Cobot Lift i Slagelse. Fire nye medarbejder og en ny CEO skal hjælpe robotvirksomheden med at håndtere væksten.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere