årsregnskab

Strategi & ledelse

Sorte tal hos Norden efter fem års underskud

For første gang i fem år har Dampskibsselskabet Norden præsteret positivt resultat med et overskud på 2017-regnskabet på 170 mio. kr. Forventningerne til 2018 er også gode.

Branchenyt

DSV: Overtagelsen af UTi er gået over al forventning

Efter opkøbet af den amerikanske konkurrent UTi Worldwide melder DSV nu om øget indtjening og en stærkere positionering på markedet.

Lager & distribution

DFDS: Kvartalet efter Brexit er vores bedste nogensinde

Trods Brexit og svækkelse af pundet kan DFDS konstatere fremgang i årets tredje kvartalsregnskab.

Branchenyt

Dachser vækster i Norden

Årsrapporten for 2015 viser, at virksomhedens danske afdeling har hævet sit resultat med over 20 procent. Dachser selv fremhæver en succesfuld ledelsesfilosofi og et dedikeret fokus på vækst.

Branchenyt

E-handelsgigant på vej mod toppen

Alt tyder på, at der er en ny detailgigant på vej mod Wal-Marts trone. Kinesiske Alibaba afslutter i denne uge regnskabsåret med en omsætning, der haler ind på den amerikanske konkurrent.

Branchenyt

Pal-Cut oplever solid vækst i Sydeuropa

Pal-Cut, der sælger antiskrid-underlag, har oplevet stor vækst for 2014. En vækst, der særligt skyldes succes på det sydeuropæiske marked.

Branchenyt

Maersk fremlægger positivt regnskab efter ’usædvanligt år’

Der er fremgang på bundlinjen i det årsregnskab, A.P. Møller-Maersk offentliggjorde i fredags, men trods fremgangen sammenlignet med 2016 minder topchef Søren Skou om, at der stadig er behov for markante forbedringer.

Branchenyt

DSV opjusterer 2017-forventningerne efter vækst i kvartalsregnskabet

DSV’s delårsrapport for tredje kvartal er ude og den vidner om vækst og resultater over forventningerne. Det får nu transportkoncernen til at opjustere de samlede forventninger til hele 2017.

Branchenyt

DSV opjusterer 2016-forventningerne

Et gnidningsfrit opkøb af UTI Worldwide i starten af året kan blandt andet være skyld i det solide kvartalsregnskab, der nu får DSV til at opjustere forventningerne.

Branchenyt

Trackunit klar til USA

Efter salget til Goldman Sachs Merchant Banking Division og GRO Capital kan danske Trackunit nu offentliggøre en årsrapport med fremgang på flere fronter. Og væksten stopper ikke her; næste mål er at erobre USA.

Sourcing

Dårlig indkøbsstrategi koster Bestseller millioner

Den danske modekoncern Bestseller har præsenteret et skuffende årsregnskab med stort fald i overskuddet. En del af forklaringen skal findes i en forfejlet indkøbsstrategi.

Branchenyt

Øget omsætning i bornholmsk fragtfirma

Omsætningen blev i 2014 løftet med 29 millioner kroner hos fragtfirmaet Bech-Hansen & Studsgaard.

Indhold fra partner

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere