App

Innovation

Amazon ruller live tracking af pakker ud i hele USA

Amerikanske Amazon-kunder kan nu følge deres pakker i real time på det sidste stykke vej inden leveringen. Det sker via netgigantens Map Tracking-tjeneste, som nu er tilgængelig i hele landet – og tilsyneladende også snart i Storbritannien.

Planlægning

Alibaba vil hive millioner af kinesiske småbutikker ind i netværket

Den kinesiske e-handelsgigant Alibaba investerer milliarder i at udvide sin onlinedominans til også at omfatte millioner af fysiske butikker og ramme endnu flere forbrugere endnu mere præcist.

Sourcing

Uber udvikler app til godstransport

Udover samkørsel kan it-giganten Uber nu også tilbyde godstransport i USA med den nye app Uber Freight.

Lager & distribution

Amazon på vej med app til lastbilchauffører

Ifølge en anonym kilde arbejder Amazon på en ny app, en slags ’Uber for trucking’, som matcher lastbilchauffører med speditører. Appen lanceres efter sigende næste sommer.

Lager & distribution

Ny app skal forbedre leveringsoplevelsen

En ny app fra transportvirksomheden DPD skal gøre levering mere bekvemmelig for pakkemodtagere. App’en giver mulighed for en løbende kontakt mellem transportør og kunde.

Indhold fra partner

IT

Nye apps til erhvervsfolket

IBM og Apple lancerer en række apps, som er tilpasset erhvervslivet. Eksempelvis en app, som kan være til stor hjælp for både flyrejsende og besætningen ved forsinkelser.

IT

Ny og tidssvarende app til timeregistrering fra Intempus

Appen er den første i en række af lanceringer i 2018 fra Intempus Timeregistrering, så også brugeroplevelsen rykker helt frem som den bedste på markedet for digital tidsregistrering.

Indhold fra partner

Sourcing

Finsk mode-app vil revolutionere logistikbranchen

Secondhandmode-appen Zadaa har på rekordtid vokset sig til den største modebaserede markedsplads i Norden - nu vil folkene bag revolutionere logistikbranchen.

Branchenyt

Coca Cola udvikler ny bestillingsapp til små butikker

I et forsøg på at udvide salget står Coca Cola Co. nu klar med en app, der skal hjælpe med distribution til mindre detailhandlere.

Indhold fra partner

Branchenyt

Ny online platform bekæmper tomrum i lastbiler

En nyudviklet platform fra softwarevirksomheden Wuxus tilbyder vognmænd og transportkøbere at udnytte tomme kvadratmeter i lastbiler. Ud over de økonomiske gevinster, der er ved platformen og den tilhørende app, er løsningen også miljøvenlig.

Lager & distribution

Effektive pluk med iPad-lagerapp

Lagersystemet Quinventory, der kører som en app på iPad, har effektiviseret plukkeprocessen på ABUS’ lager i Horsens.

Indhold fra partner

Innovation

Sanistål lancerer app til smartphone

Nu tilføjer Sanistål endnu en dimension til rækken af deres effektiviserende services i form af en ny app til smartphones.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere