03.09.2021  |  Produktion

Lumarine strømliner vedligeholdelse med app

På sine tre produktionssteder implementerer det norske dambrug, Lumarine, en samlet digital løsning til vedligeholdelsesopgaver, tjeklister og manualer. Valget er faldet på management systemet SERTICA.

Lumarine er et dambrug grundlagt i Norge i 2015, som opdrætter torsk, berggylt, stenbider og post-smolt laks. For at strømline sine vedligeholdelsesprocesser samler virksomheden nu sin opgaver, tjeklister og retningslinjer gennem SERTICA, et digitalt management system.

”Lumarine var på udkig efter et system, der følger en ”One System” filosofi, og vi er meget tilfredse med den tilbudte løsning - især med de forskellige apps. Medarbejderne på vores produktionsanlæg kommer til at bruge SERTICA appen aktivt, hvilket betyder at alle deres vedligeholdelsesopgaver, tjeklister, logformularer samt adgang til manualer og retningslinjer er lige ved hånden - gennem virksomhedens iPads”, forklarer Bjørn-Inge Engene, der er COO hos Lumarine.

Læs også: Teknikgrossist tilbyder digitalisering af lagerstyring og indkøb

Hans Chr. Jensen, salgschef hos Logimatic Solutions, tilføjer: ”Allerede under salgsprocessen blev det klart for mig, at Lumarine er en virksomhed med tydelige mål og retning. De ved præcis, hvordan de vil bruge SERTICA i forbindelse med kvalitet, vedligehold, dokumentation og indkøb. Det har derfor været nemt at matche og imødekomme deres behov og krav, og jeg er overbevist om, at de vil få den maksimale værdi af SERTICA systemet samt apps”.

Systemet er i gang med at blive implementeret på Lumarines tre produktionssteder i Norge, hvor Bjørn-Inge Engene forventer projektet går live inden længe.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere