A.P. Møller - Mærsk

Branchenyt

Maersk fremlægger positivt regnskab efter ’usædvanligt år’

Der er fremgang på bundlinjen i det årsregnskab, A.P. Møller-Maersk offentliggjorde i fredags, men trods fremgangen sammenlignet med 2016 minder topchef Søren Skou om, at der stadig er behov for markante forbedringer.

Strategi & ledelse

Fem år til det nye Maersk er klar

I et interview med Børsen giver Maersks adm. direktør, Søren Skou, sig selv tre-fem år til at komme i mål med strategien, der skal konsolidere selskabet som en transportvirksomhed.

Strategi & ledelse

A.P. Møller Holding overtager Maersk Tankers

Med en aftale om salget af Maersk Tankers til APMH Invest er Mærsk nu et skridt tættere på at skille sig af med olieforretningen. Hvad der skal ske med Maersk Drilling og Maersk Supply er endnu uvist.

Lager & distribution

Maersk øger containerkapaciteten med nye fragtskibe

Maersk Line vil i løbet af 2017 og ’18 indfase en række nye containerskibe, så de kan erstatte mindre effektive af slagsen og samtidig øge kapaciteten.

Branchenyt

Trump kan være dårligt nyt for Maersk

Med valget af Donald Trump som USA’s kommende præsident følger en øget protektionisme, og det kan være skidt for en række europæiske transportselskaber. Investeringsbank peger på Maersk som de mest udsatte.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere