Standarder

Strategi & ledelse

DHL-topchef: GS1-standarder vigtige i vaccineindsats

COVID-19 er stadig en stor udfordring for globale forsyningskæder, men på trods af bump på vejen knækkede verdens førende distributionsvirksomhed, DHL, distributionskoden blandt andet ved effektiv brug af standarder.

Indhold fra partner

IT

Virksomheder mangler standarder ved IoT-sikkerhed

Flere virksomheder oplever, at IoT-sikkerhed spiller en central rolle for deres produkt. Men de savner også standarder, som de kan læne sig op ad. Det viser undersøgelse, som Alexandra Instituttet har foretaget i branchen.

Branchenyt

Hvad kan man få for en 2-øre?

Adgang til global handel, for eksempel

Indhold fra partner

Branchenyt

Stregkoder for begyndere

Klar, parat, start - den lige vej til hylderne. Vejen skal være farbar, før bilen kan køre, og man kan betragte stregkoder på både produkter og forsendelser som vejen.

Indhold fra partner

Branchenyt

Har du husket at tilmelde dig vores julekalender?

GS1 Denmarks julekalender 2018

Indhold fra partner

Branchenyt

Organisation: Luftfragtindustri bør sætte egne standarder mod madspild

Aktørerne i den internationale luftfragtsektor bør arbejde sammen for at skabe sin egne standarder, der kan adressere en fragmenteret forsyningskæde, hvor en tredjedel af al produceret mad går tabt, mener brancheorganisationen Cool Chain Association.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere