31.08.2022  |  Branchenyt

Case: Stænger versus stativer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvorfor køre med pallestativer fra SpaceInvader, når vi kan køre med stænger, som mange operatører allerede kender og bruger? Og det er et rigtig godt spørgsmål, som vi gerne vil forsøge at give et nuanceret svar på.

Vi kommer dagligt rundt og snakker med logistikoperatører om, hvordan de håndterer og kapacitetsoptimerer den stigende mængde pallegods, i en tid med stigende klimakrav og stor kapacitetsknaphed. Stort set alle operatører er optaget af at finde løsninger og konkrete optimeringsværktøjer, der imødekommer ovenstående udfordringer.

Her kommer både pallestativer og stænger (double stock) i spil som løsninger. I den sammenhæng får vi ofte spørgsmålet: Hvorfor køre med pallestativer fra SpaceInvader, når vi kan køre med stænger, som mange operatører allerede kender og bruger? Og det er et rigtig godt spørgsmål, som vi gerne vil forsøge at give et nuanceret svar på. Vi mener ikke der er et entydigt svar på, hvornår stænger er bedre end pallestativer og visa versa, når det kommer til kapacitetsoptimering.

Forvirret? Lad os kigge nærmere på de to forskellige løsninger, som endog med fordel kan bruges i kombination.

Download casestudie:
https://www.spaceinvader.com/wp-content/uploads/2022/08/SpaceInvader-Double-Stock-vs-SI-DK-180822.pdf

Mere fra SpaceInvader

SpaceInvader

www.spaceinvader.com

SpaceInvader er en dansk virksomhed stiftet i 2015. Vi har udviklet et unikt, patenteret og modulært transportsystem, pallestativet ’SpaceInvader’. Systemet kan revolutionere transportbranchen, hvor mange lastbiler kører halvtomme rundt, fordi det nu er muligt at dobbeltstable gods stabilt ved at udnytte højden optimalt under trans…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere