Grøn teknologi

SCM 4.0

Hør hvordan du kan accelerere din Sustainable Supply Chain performance

Mulighederne er mange når man skal gå fra ord til handling når det gælder virksomhedens Supply Chain Sustainability. Men hvordan gør man egentligt det med software teknologi? Få et indblik i dette webinar.

Indhold fra partner

Branchenyt

Silicon Valley accelerator og VC investerer i den førende digitale grønne logistikvirksomhed Mixmove.

Plug and Play, den Tech-fond, der er mest kendt for tidlige investeringer i Dropbox og PayPal, går nu ind i den digitale grønne logistikvirksomhed. De har investeret i det norsk-portugisiske softwarefirma, Mixmove.

Indhold fra partner

Innovation

Case: Hvad er fremtidens brændstof?

Vil fremtidens lastbiler køre på biogas, biodiesel eller el? Der er ingen tvivl om, at udledningen af CO2 skal være lavere. Men spørgsmålet er, hvilken teknologi der vinder, og hvor hurtigt omstillingen kommer til at foregå. To direktører giver et bud.

Indhold fra partner

Lager & distribution

Volvo og Renova tester selvkørende skraldevogn

Volvo er gået sammen med renovationsselskabet Renova for at teste, hvordan automatiske køretøjer kan bidrage til øget sikkerhed og effektivitet, når der sorteres affald.

Strategi & ledelse

Indspark: Indspark: Vi har brug for handling nu

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere